Verwacht veel Disney- en Marvel-titels

Het is alweer bijna maart en dat betekent rijenvol aan nieuwe films en series op Netflix. Wij zetten de coolste toevoegingen voor je op een rijtje!

Films

Finding Dory

In dit vervolg op Finding Nemo gaat Dory samen met Marlin en Nemo op zoek naar haar ouders. Onderweg maken ze nieuwe vrienden én vijanden. Finding Dory was vorig jaar een van de leukste zomerblockbusters en we kunnen niet wachten om ook thuis van deze Pixar-kraker te genieten!

Beauty and the Beast

Volgende maand draait de langverwachte live-action remake van Beauty and the Beast in de bioscopen. Om alvast in de stemming te komen, is volgende maand ook de gelijknamige Disney-klassieker te zien. Zo weet je zeker dat je op 29 maart alle liedjes mee kunt zingen!

The Discovery

Oscar-winnaar Robert Redford speelt een wetenschapper die onomstotelijk bewijs levert dat er een hiernamaals is. Zijn ontdekking veroorzaakt een massale zelfmoordgolf. Ondertussen wordt de zoon van de wetenschapper verliefd op een vrouw met een tragisch verleden. 

En verder: Thor: The Dark World, Burning Sands, Deirdra & Laney rob a Train, The most hated Woman in America, Operation Avalanche.

Series

13 Reasons Why

In de high-schoolserie 13 Reasons Why krijgen een aantal scholieren mysterieuze cassettebandjes van Hannah, een klasgenootje dat zelfmoord heeft gepleegd. Volgens de tapes zijn de ontvangers verantwoordelijk voor haar dood. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jay Ascher.

Marvel's Iron Fist

Na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage is het nu tijd voor een nieuwe ‘street wise’ Marvel-superheld op Netflix: Iron Fist. Deze steenrijke martial arts-expert houdt het midden tussen Doctor Strange en Iron Man. Hierna zullen alle Marvel-helden van Netflix hun krachten bundelen in The Defenders.

American Crime Story: The People v O.J. Simpson

De moord op de ex-vrouw van O.J. Simpson leverde de meest geruchtmakende rechtszaak aller tijden af. American Crime Story: The People v O.J. Simpson neemt ons mee naar de rechtszaal waar het allemaal gebeurde. Goed voor een Golden Globe voor beste miniserie.

En verder: Trailer Park Boys, Love, Grace and Frankie, Greenleaf, Incornigable.

Documentaires

Five Came Back

Hollywood-regisseurs als Frank Capra en John Ford kregen tijdens de Tweede Wereldoorlog de opdracht om films te maken over de oorlog. Die films hadden grote invloed over hoe men destijds in Amerika dacht over de strijd tegen Duitsland en Japan. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Harris.

Life, Animated

De jonge Owen Suskind lijdt aan autisme en heeft daarom veel moeite om contact te maken met de mensen om hem heen. Oude Disney-films bieden uitkomst! Genomineerd voor een Oscar voor beste documentaire.

Secret Life of Pets 2 Chloe
Secret Life of Pets 2 Chloe

Eerder deze maand hadden we de eerste teasertrailer voor The Secret Life of Pets 2 in de vorm van een filmpje over hond Max. Toen kondigde studio Illumination al aan dat dit de eerste van een reeks karakter-trailers zou zijn, waarin de verschillende huisdieren één voor één de revue zouden passeren. En hier is dan trailer nummer twee, waarin het draait om kat Chloe.

 

 

De bolle viervoeter probeert haar baasje wakker te maken, maar die doet echter alsof ze slaapt. Pas als Chloe dreigt een haarbal over het bed uit te spugen veert haar bazin overeind! Hierna zien we Chloe ook nog even oefenen op al haar katten-geluiden. In de Amerikaanse versie wordt haar stem ingesproken door Lake Bell, in de Nederlandse uitvoering is het Karin Bloemen die Chloe's stem voor haar rekening neemt. Hier ook nog de Nederlandse trailer:

 

 

Wij kijken intussen alvast uit naar een karakter-trailer voor het door Kevin Hart ingesproken konijn Snowball, toch wel één van de smaakmakers van de eerste Secret Life of Pets. Het vervolg op deze razend succesvolle animatiekomedie uit 2016 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.

 

Aquaman final trailer
Aquaman final trailer

Waar heel Nederland momenteel druk is met de aankomst van Sinterklaas wachten DC-fans én heel vrouwelijk Nederland ongeduldig op de komst van een andere held met baard, die een week na 5 december voor menig heerlijk avondje zal zorgen. We hebben het dan natuurlijk over Aquaman, die vanaf 13 december de bioscopen binnen komt zwemmen. Om de onlesbare dorst naar méér Aquaman te stillen is hier een nieuwe trailer.

 

 

Originele kostuum

De eerste en tweede trailer zorgden al voor volop enthousiaste reacties, en deze laatste trailer doet er nog een schepje bovenop. Ook al zitten er niet echt heel veel nieuwe beelden in die we nog niet in de tweede trailer zagen, toch ziet het er allemaal erg kleurrijk uit. DC-fans zullen vast blij zijn dat Jason Momoa opduikt in het originele gouden Aquaman-kostuum uit de comics. Vrouwelijke lezers zullen daar vermoedelijk juist van balen, want die zien deze uit de kluiten gewassen Hawaïaan toch liever in zijn blote bast.


Magische Drietand

Deze derde trailer poogt ons ook iets meer over het verhaal te vertellen, maar meer dan dat Aquaman op zoek moet naar zijn magische drietand hebben we er niet van meegekregen. We waren te druk met kijken naar kleurrijke achtergronden en werden steeds afgeleid door weer een grote bekende naam die opeens in het beeld verschijnt. DC pakt echt uit hier met een sterrencast bestaande uit Nicole Kidman, Temuera Morrison ("Jake The Muss uit Once Were Warriors), Willem Dafoe, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, en natuurlijk Jason Momoa en zijn tegenspeelster Amber Heard. Maak je borst maar nat dus!