Het is alweer bijna maart en dat betekent rijenvol aan nieuwe films en series op Netflix. Wij zetten de coolste toevoegingen voor je op een rijtje!

Article continues after the ad

Films

Finding Dory

In dit vervolg op Finding Nemo gaat Dory samen met Marlin en Nemo op zoek naar haar ouders. Onderweg maken ze nieuwe vrienden én vijanden. Finding Dory was vorig jaar een van de leukste zomerblockbusters en we kunnen niet wachten om ook thuis van deze Pixar-kraker te genieten!

Beauty and the Beast

Volgende maand draait de langverwachte live-action remake van Beauty and the Beast in de bioscopen. Om alvast in de stemming te komen, is volgende maand ook de gelijknamige Disney-klassieker te zien. Zo weet je zeker dat je op 29 maart alle liedjes mee kunt zingen!

The Discovery

Oscar-winnaar Robert Redford speelt een wetenschapper die onomstotelijk bewijs levert dat er een hiernamaals is. Zijn ontdekking veroorzaakt een massale zelfmoordgolf. Ondertussen wordt de zoon van de wetenschapper verliefd op een vrouw met een tragisch verleden. 

En verder: Thor: The Dark World, Burning Sands, Deirdra & Laney rob a Train, The most hated Woman in America, Operation Avalanche.

Series

13 Reasons Why

In de high-schoolserie 13 Reasons Why krijgen een aantal scholieren mysterieuze cassettebandjes van Hannah, een klasgenootje dat zelfmoord heeft gepleegd. Volgens de tapes zijn de ontvangers verantwoordelijk voor haar dood. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jay Ascher.

Marvel's Iron Fist

Na Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage is het nu tijd voor een nieuwe ‘street wise’ Marvel-superheld op Netflix: Iron Fist. Deze steenrijke martial arts-expert houdt het midden tussen Doctor Strange en Iron Man. Hierna zullen alle Marvel-helden van Netflix hun krachten bundelen in The Defenders.

American Crime Story: The People v O.J. Simpson

De moord op de ex-vrouw van O.J. Simpson leverde de meest geruchtmakende rechtszaak aller tijden af. American Crime Story: The People v O.J. Simpson neemt ons mee naar de rechtszaal waar het allemaal gebeurde. Goed voor een Golden Globe voor beste miniserie.

En verder: Trailer Park Boys, Love, Grace and Frankie, Greenleaf, Incornigable.

Documentaires

Five Came Back

Hollywood-regisseurs als Frank Capra en John Ford kregen tijdens de Tweede Wereldoorlog de opdracht om films te maken over de oorlog. Die films hadden grote invloed over hoe men destijds in Amerika dacht over de strijd tegen Duitsland en Japan. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Harris.

Life, Animated

De jonge Owen Suskind lijdt aan autisme en heeft daarom veel moeite om contact te maken met de mensen om hem heen. Oude Disney-films bieden uitkomst! Genomineerd voor een Oscar voor beste documentaire.