Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Film- en serie-inspiratie nodig? Lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Article continues after the ad

Suits is the New Black

Ein-de-lijk! Het vijfde seizoen van Orange is the New Black staat sinds een paar dagen online. Hoe loopt het verder af met Piper en consorten? Aan het begin van dit seizoen zien we hoe het is afgelopen na de grote gevangenisrel van seizoen vier. Oh en een lekkere bonus: seizoen vijf van hitserie Suits staat ook sinds vorige week online.

Series

Daar blijft het trouwens niet bij. Naast Suits en OITNB kan je ook genieten van The Flash (seizoen 2), DC Legends of Tomorrow (seizoen 2), 80s-animatieklassieker The Real Ghostbusters (5 seizoenen), realityserie West Coast Customs (3 seizoenen) en nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars, Better Call Saul, Fargo en Shadow Hunters: The Mortal Instruments.

Films

En qua films? Deze titels staan er (weer) op! Netflix Original Shimmer Lake, over een mislukte bankoverval, geheimen en moord, horrorfilm Hypersomnia, The Firefly en dramafilm Daughters of the Dust! Voor de documentairejunkies onder ons is Disturbing the Peace een dikke aanrader. De docu gaat over Palestijnen en Israëliërs die de handen ineen slaan en opkomen tegen het onrecht in hun beide landen.