Netflix overgiet ons met nieuwe aanwinsten!

Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

More content below the advertising

Modern Family

Het werd tijd! Netflix heeft een dealtje met Modern Family gesloten, waardoor wij nu 7 (!) seizoenen van één van de grappigste series van de afgelopen jaren kunnen bingewatchen. En zo ben je in één klap bijna helemaal op de hoogte van de levens van familie Pritchett en Dunphy, want in Amerika is op dit moment seizoen 8 op de buis.

Ook fans van Sense 8 en The Bridge kunnen zich lekker installeren op de bank, want van beide series is een nieuw seizoen aan het Netflix-aanbod toegevoegd. 

Pirates of the Caribbean

Op filmgebied pakt Netflix deze week pas écht goed uit! Met als absolute knallers: Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl en Dead Man's Chest. En voor de echte liefhebbers: gisteren is ook Pirates of the Caribbean: At World's End toegevoegd. Kun je weer een avondje vooruit!

Welke films ook zeker niet mogen ontbreken op je watchlist zijn de met Oscars overgoten films Dallas Buyers Club, Crazy Heart en Fargo. Ook de spannende overlevingsthriller The Grey met Liam Neeson kunnen we je ten zeerste aanraden. 

Lekker Nederlands en romantisch!

Behoefte aan wat Hollandse kost? Netflix has got your back! Zet vanavond bijvoorbeeld Soof aan! Liever iets serieuzers als De Gelukkige Huisvrouw, Lucia de B. of Oorlogsgeheimen? Ze staan nu allemaal op Netflix!

Een meidenavond is dankzij Netflix binnen no-time volgepland. Zo kun je nu genieten van de romcom What to Expect When You’re Expecting, met grote namen als Cameron Diaz, Jennifer Lopez en Elizabeth Banks. Daarnaast staat ook de klassieker Four Weddings And A Funeral online, net als de meidenfilm LOL met Miley Cyrus. 

Bibberen!

Oké, nog een laatste tip dan! Zin om iemand, of jezelf, de stuipen op het lijf te jagen? Kijk dan de film You’re Next, over een familiereünie die op een bloedbad uitdraait. Ook de thriller Hannibal Rising zorgt voor flink wat kippenvel! Keuze zat, niet?!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.