Nieuwe week, nieuwe titels op Netflix. Als je op zoek bent naar film- en serie-inspiratie, lees dan snel verder. Dit verscheen er afgelopen week op de streamingdienst!

Article continues after the ad

The Keepers

Het was een mooie week op Netflix! Zo verscheen eindelijk het langverwachte The Keepers, voor fans van Making a Murderer. Deze docuserie onderzoekt de decennia-oude moord op zuster Catherine Cesnik en de vermoedelijke link met een priester die van misbruik wordt beschuldigd.

Verder is de comedy Unbreakable Kimmy Schmidt terug voor een derde seizoen!

Films

Ook maakte Netflix het Pirates-aanbod compleet door deel 4, On Stranger Tides, aan het aanbod toe te voegen. Een mooie voorbereiding op Salazar’s Revenge, die vanaf komende donderdag in de bioscopen draait!

Verder kun je nu eens goed gaan zitten voor onder meer de horrorfilm Crimson Peak, de animatieversie van Robin Hood en Lovesong.

Docu's

Liefhebbers van documentaires komen ook aan hun trekken met onder andere Bodyguards: Secret Lives from the Watchtower, Bowie: The Man Who Changed the World, Ken Burns: The War (1 seizoen) en NOVA: Treasures of the Earth (1 seizoen).