Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd op Netflix: deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Films

Een must see: de vijfvoudig Oscarwinnaar American Beauty met Kevin Spacey (House of Cards) in de hoofdrol als Lester Burnham, een suburban (en vooral seksueel gefrustreerde) vader met een flinke midlife-crisis die verliefd wordt op het vriendinnetje van zijn dochter.

In de Netflix Original The Incredible Jessica James heeft een toneelschrijfster uit New York (Jessica Williams) vlak na een ongelukkig geëindigde relatie een onverwachte klik met een gescheiden app-ontwerper (Chris O’Dowd) die ze ontmoet op een blind date.

Andere films die afgelopen week verschenen zijn de Britse actiethriller City of Tiny Lights, Beyond Borders met Angelina Jolie die in het door oorlog verscheurde Afrika verliefd wordt op een dokter gespeeld door Clive Owen en Disney’s Meet the Robinsons.

Series

Deze week zijn er weer nieuwe afleveringen toegevoegd van de series Shooter, Shadowhunters: Mortal Instruments, de talkshow Chelsea en voor de kleintjes De Avonturen van de Gelaarsde Kat en één seizoen van Kibaoh Klashers.

Documentaires

Sinds 1997 geeft de Shanti Bhavan-school gratis onderwijs aan de allerarmste kinderen van India, om wie bijna niemand zich bekommert. In Daughters of Destiny: The Journey of Shanti Bhavan vertelt regisseur Vanessa Roth het onvergetelijke verhaal van een school die vele levens ten goede heeft veranderd. De documentaire I Called Him Morgan gaat over de relatie tussen jazz muzikant Lee Morgan en zijn vrouw die hem in 1972 vermoordde.

Stand-upcomedy

Ten slotte is vanaf deze week Joe Mande’s Award-Winning Comedy Special op Netflix te zien, een special waarvoor stand-upcomedian Joe Mande lovende kritieken ontving.