Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd op Netflix. Deze verschenen er in de afgelopen week op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Series

The Crown: Seizoen 2

In het tweede hoofdstuk van The Crown krijgt koningin Elizabeth (Claire Foy) het weer zwaar te verduren. Haar huwelijk met prins Philip (Matt Smith) staat op springen, er is een kabinetscrisis en onder haar vertrouwelingen bevindt zich iemand met nazisympathieën. Ook dit seizoen van de peperdure serie zit vol spanning, intrige en oogstrelende kostuums en decors.

Daarnaast zijn er nieuwe seizoenen te zien van de docuserie Forbidden History, de Japanse animatiereeks Fate/Apocrypha en de kinderserie Lego Friends. Ook verschenen er kersverse afleveringen van Designated Survivor, Arrow, Riverdale, Lucifer, DC’s Legends of Tomorrow, Dynasty, Supergirl en Chelsea.

Films

The Perfect Man

Holly (Hilary Duff) kan niet meer aanzien hoe haar moeder Jean (Heather Locklear) telkens wordt teleurgesteld in de liefde. Om haar gelukkig te maken, verzint ze een geheime aanbidder die haar moeder bestookt met brieven. Hollys plan lijkt te werken, maar ze moet zich in de gekste bochten wringen om te voorkomen dat haar geheim uitkomt.

Videodrome

Max Renn (James Woods) is de baas van een pulpzender die vooral gevuld is met erotische werkjes. In zijn zoektocht naar nieuwe films stuit hij op Videodrome, een mysterieus kanaal dat schijnbaar echte moorden en martelingen vertoont. Deze gruwelijke, maar originele horrorfilm uit 1983 groeide in de loop der jaren uit tot een regelrechte cultklassieker. Geregisseerd door David Cronenberg (The Fly, A History of Violence).

Daarnaast verschenen er deze week nog een aantal andere films op Netflix, zoals de countrybiografie I Saw The Light, de horrorfilm Temple en de komedie El Camino Christmas.