Elke week worden er nieuwe films, series en documentaires toegevoegd op Netflix. Deze titels verschenen afgelopen week op de streamingdienst.

Article continues after the ad

Series

Netflix heeft deze week nieuwe series uit Brazilië, India en Italië. In de comedy-serie Samantha speelt de Braziliaanse Emanuelle Araújo een voormalig kindsterretje uit de jaren 80, dat er alles aan doet om maar weer opnieuw beroemd te worden. Met de misdaadserie Sacred Games zet Netflix koers naar Bollywood. De serie gaat over een eerlijke agent die een misdaadbaas op het spoor komt via een link uit hun verleden. Uiteindelijk is het aan deze agent vol goede bedoelingen om de stad Mumbai te redden.

Sportliefhebbers zitten goed bij de zesdelige documentaireserie First Team over de roemruchte Italiaanse voetbalclub Juventus. De toppers uit de Serie A worden gevolgd tijdens de Champions League en op hun weg naar de volgende landstitel.

Actie en Avontuur

Ook al is het WK in volle gang, dat weerhoudt Netflix er niet van om stevig uit te pakken. Zo zijn delen 1 tot en met 5 van de Fast and The Furous-serie nu te zien. Ook al zitten de drie best ontvangen delen uit de reeks er dus nog net niet bij, toch is dit vijfluik goed voor aardig wat uurtjes raceplezier. Zeker Fast Five zorgt voor volop spektakel en blikschade.

En er is nog meer actie in de vorm van Battleship. In deze verfilming van het gezelschapsspel Zeeslag zijn naast Liam Neeson en Taylor Kitsch ook onder meer Rihanna en bikini-model Brooklyn Decker te zien.

Avontuur is er ook met Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Ook al is de vijfde Indiana Jones onlangs tot nader orde uitgesteld, als troostprijs is dit vierde deel nu op Netflix te zien.

Thrillers

De ruige Jon Bernthal uit The Walking Dead is voor Netflix-kijkers bekend van de populaire serie The Punisher. Nu is hij te zien in de thriller Sweet Virgina, die zich in tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden juist afspeelt in een afgelegen dorpje in Alaska. Hier raak een ex-rodeokampioen bevriend met een mysterieuze nieuwkomer met een gewelddadige achtergrond.

Bernthal is ook te zien in de thriller Shot Caller. De hoofdrol is hier echter weggelegd voor de Deense acteur Nikolaj Coster Waldau, vooral bekend als Jaime Lannister uit Game of Thrones. In Shot Caller speelt hij een gewone man die in de gevangenis leert te overleven. Noodgedwongen sluit hij zich aan bij een bende white supremacists. Als hij vervolgens de bajes uitkomt begint zijn carrière als misdadiger tegen wil en dank pas echt. Daarnaast is er nog een bajesfilm in de vorm van de oude Clint Eastwood-klassieker Escape from Alcatraz.

De misdaadfilm Kill The Irishman waarin Ray Stevenson de Ierse gangster Danny Greene speelt was al eerder op Netflix te zien. Nu is deze onder de naam Bulletproof Gangster opnieuw aan het aanbod toegevoegd, maar het blijft natuurlijk dezelfde film.

Komedies

Naast al deze actiefilms en thrillers is er ook nog plek voor nieuwe comedy-films. American Pie: The Wedding en American Pie: The Reunion, deel drie en vier uit de populaire serie, zijn sinds deze week te zien. Uit de cheerleaderserie Bring It On zijn juist het tweede en derde deel toegevoegd, Bring it on Again en Bring it on: All or Nothing.