Kandidaten Ex on the Beach Double Dutch op MTV 2020

Momenteel probeert Ex on the Beach: Double Dutch-deelnemer Alessio wekelijks zijn zaad te lossen (ja, echt, dat zegt 'ie zelf) op MTV, maar het had niet veel gescheeld of deze Vlaams-Italiaanse troublemaker deed mee aan Temptation Island!

Article continues after the ad

De zelfbenoemde Itallian Stallion feest en flirt er flink op los in EOTB:DD. Toch toonde ook een ander programma interesse in Alessio. "Ik zou graag meedoen aan andere realityprogramma’s", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik werd al gevraagd als verleider voor Temptation Island, maar het aanbod van EOTB kwam eerder."

Alessio in Ex on the Beach: Double Dutch


Toekomstig realityster

Ex on the Beach - Videoland kwam recent trouwens met een cadeautje voor de fans - is natuurlijk een broeinest van toekomstige realitysterren. En dat vindt Alessio wel lekker. "Ik hoop vooral dat mijn deelname een springplank kan zijn." En, niet verrassend: hij zou het ook wel tof vinden als zijn insta-pagina een boost krijgt.

Nieuw seizoen Temptation

Momenteel worstelen kijkers zich naast EOTB ook door alle Temptation-juice heen; het huidige seizoen, met onder meer de Arda-soap, zit er vol mee. En Alessio zei eerder dan wel nee tegen Temptation, maar gooit nu alvast een lijntje uit richting de makers. "Mocht er een volgend seizoen komen, dan mogen ze mij gerust bellen."


Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 21.30 uur te zien op MTV.