Eva Jinek in studio

Het was niet makkelijk om een opvolger te vinden van talkshowkoningin Eva Jinek, laat staan tien opvolgers. Maar het lijkt erop dat de NPO inmiddels vijf duo’s klaar heeft staan om haar taak over te nemen!

Op de valreep

Het zegt wel wat over Eva Jinek dat er blijkbaar niet minder dan tien presentatoren nodig zijn om haar werk over te nemen op de late avond. De laatste weken werd er dan ook druk gespeculeerd over wie haar plaats zou innemen. Geen wonder, de nieuwe talkshow Op1 gaat volgende maand al van start. Maar de NPO lijkt er op de valreep uit te zijn gekomen.
 

Riskant

Volgens het AD staan de volgende duo’s klaar om de plek van Jinek in te nemen: Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand, Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink en Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen. Ook Jeroen Pauw zal in de loop van 2020 een duo vormen met een nog onbekende presentatrice in Op1. Het vijfde duo is nog onzeker, maar Jort Kelder en Fidan Ekiz zouden volgens de insiders de meest voor de hand liggende kandidaten zijn. Best opvallend, want volgend AD-columniste Angela de Jong zou de presentatrice van De Nieuwe Maan eerder nog hebben gezegd dat ze de klus te riskant vond. Mocht Ekiz toch hebben getekend, dan is de line-up op de late avond compleet!

Article continues after the ad