Boer zoekt vrouw, seizoen 11

Yvon Jaspers ging gisteravond onder het toeziend oog van bijna 2,9 miljoen mensen op weg naar de boeren om ze te verrassen met hun brieven. De vijf boeren met de meeste brieven zien we terug in het programma. 

Article continues after the ad

Annemiek, Bastiaan, Geert, Jan en Geert-Jan zijn de gelukkige boeren (en dus boerin) die we dit jaar mogen volgen in hun zoektocht naar een partner. We duimen natuurlijk mee dat we ze binnenkort aan dit overzicht mogen toevoegen.

Boerin Annemiek

Voor de enige boerin van dit jaar Annemiek, is het echter te hopen, dat de boeren wat origineels hebben bedacht: ze is namelijk behoorlijk dyslectisch en dat maakt het lezen van de maar liefst 633 brieven een behoorlijke uitdaging. Echter, de verzender van een heuse kalender (aangezien Annemieke zelf ooit poseerde voor de boerinnenkalender) ging al snel op de 'nee'-stapel. Arme jongen! Zou dat ook gelden voor de maker van dit geweldige lied? We zijn benieuwd.

Online serie

De boeren die dit jaar te weinig brieven ontvingen, de 53-jarige boer Johan, boer Frans (51), de 39-jarige John, Ronald (37) en Willem (26), worden niet gevolgd voor het tv-programma. Maar niet getreurd: deze boeren, die natuurlijk ook op date gaan met hun brievenschrijvers, zijn online wel te volgen.

De aflevering nog niet gezien? Boer Zoekt Vrouw kijk je hier terug