Johan Vlemmix, First Dates

Yes! First Dates met BN’ers is terug. Na Giel Beelen gaan nu onder andere Irene van der Laar, Kasper Paalman, Jasmine Sendar en Jill van Dooren op zoek naar de liefde van hun leven.

Op 8, 15 en 22 november ontvangen gastheer Sergio en barman Victor de BN'ers in het First Dates-restaurant. Je kan genieten van drie speciale uitzendingen op de zondagavond, naast de normale afleveringen.

Bachelorette-Kasper en presentatrice Irene van der Laar

De BN’ers worden gekoppeld aan niet-bekende singles. In de eerste aflevering leest Gjalt gedichten voor aan presentatrice Irene van der Laar. Wat denk jij, gaat ze daarvan onder de indruk zijn? Kasper Paalman zien we ook in de special. Hij was een van de mannen waar bachelorette Gaby Blaaser uit kon kiezen. Misschien dat zijn First Date Meisha beter bij hem past!

Article continues after the ad

Hondenliefhebbers

Politicus Frits Huffnagel gaat het avontuur aan met zijn date, de jongere Vlaming Stefan. Influencer Jill van Dooren en econoom Mark zijn beide hondenliefhebbers. De gezellige caféganger Sjoerd en de zelfbewuste actrice Jetty Mathurin vinden zichzelf allebei familiemensen. Gaat Cupido wat pijlen schieten of blijft ie thuis op de bank Netflix romcoms bingen?

Keukenprins en bruiloften

In de tweede herfstspecial blijken zanger Johan Vlemmix en de Limburgse José in ieder geval een hobby te delen: hij verzamelt poppen en zij beschildert ze. Stefan kan goed koken, maar is het genoeg om Jasmine Sendars hart te veroveren? Modeontwerpster Maria Tailor en Deniz willen allebei onafhankelijkheid in hun relatie, maar toch valt het woord ‘bruiloft’ een aantal keer.

En dat is niet alles. Er komen nog véél meer BN’ers langs in het restaurant! BNNVARA moet de andere kandidaten nog onthullen.

De First Dates Specials zijn vanaf zondag 8 november om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.