Ik weet er alles van, VIPS

Na de spannende zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden barst volgende week de dagelijkse strijd weer los in Ik weet er alles van. In de eerste week is het de beurt aan zes vrij diverse BN'ers.

Article continues after the ad

Er staat namelijk zowel een SBS-ster, een K3-zangeres als een voormalig Bachelorette in de startblokken voor deze zomerquiz.

Tijd voor een quizz

We hebben het dan over volkszanger René Le Blanc, Klaasje Meijer en Gaby Blaaser. Maar hier blijft het niet bij. Zij nemen het onder andere op tegen Edson da Graça, Monique Smit en Erik van Looy. Of er in diezelfde week nog een andere BN'er zijn of haar opwachting maakt, is vooralsnog niet bekend.

Parate kennis

Uit de eerste reclame van het programma blijkt ook al welke kennis deze sterren paraat hebben. Zo weet Gaby alles over het - niet geheel verrassende thema - realitytv, terwijl Klaasje indruk wil maken met haar kennis van klassieke muziek. Verder lijkt René alles te weten over amusement uit de jaren '80 en hoopt Edson te overtuigen met zijn feitjes over roofvogels.

 

Winnen met je kennis

Of het nu draait om de VIP-editie of die met onbekende kandidaten, de opzet is ook dit jaar weer hetzelfde. Zes deelnemers strijden onder leiding van Ruben Nicolai vijf dagen lang tegen elkaar. Ze moeten niet alleen bewijzen dat ze veel weten over hun eigen thema, maar ook dat ze beschikken over een brede algemene kennis en mensenkennis. Alleen degene die zijn concurrenten goed weet in te schatten, gaat naar huis met een groot bedrag. De VIP-spelers quizzen uiteraard voor het goede doel.

Bekijk hieronder alvast de zomerse aankondiging.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

Ik weet er alles van gaat op maandag 12 juli om 20.00 uur van start met de VIP-editie. De laatste week volgt een Junior-editie.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.