Louise en Bibi Breijman, Vier handen op één buik

BNNVARA maakt vijf nieuwe BN’er-moeders bekend voor het programma Vier Handen op Eén Buik. Trijntje Oosterhuis, Heleen van Royen, Bibi Breijman, Karin Bloemen en Jaimie Vaes staan de jonge zwangere dames bij.

Ook keren Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi dit seizoen weer terug om twee tienermoeders te begeleiden op weg naar het moederschap.

Bibi en tienermama Louise

Vlogster Bibi is een groot fan van het programma. “Ik kijk Vier Handen op Eén Buik al vanaf het begin, dus meedoen stond bovenaan mijn bucketlist.” Ze begeleidt tienermama Louise. “Ze is een schatje en ik heb juist heel erg veel van haar geleerd: hoe sterk je kunt zijn op zo’n jonge leeftijd. Ze maakt een enorme groei door tijdens haar zwangerschap, daar ben ik jaloers op!”

Article continues after the ad

Nog maar een paar maanden samen

Voordat Bibi en Louise in het programma met een lach en een traan te zien zijn is het de beurt aan de 20-jarige Desteney. Zij is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze zwanger raakt. Hun relatie staat op losse schroeven, maar het is Desteney’s grootste wens om haar kindje in een warm gezin te verwelkomen.

Schrijfster Heleen staat haar bij. “Desteney raakte me, omdat ze ondanks of misschien juist dankzij haar moeilijke jeugd vast van plan was een goede moeder te worden. Ik mocht bij haar bevalling zijn, dat was een onvergetelijke ervaring.”

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf dinsdag 1 december om 20:25 uur te zien op NPO3.