Eddy Zoëy Ranking The Stars

Ranking The Stars is terug! En wel met een kersverse presentator op je beeldscherm: Eddy Zoëy. Het programma komt niet alleen met een nieuwe presentator, maar ook met nieuwe bekenden in het hilarische Star panel.

Flink van Jetje

Dit programma is niet voor mensen met een kort lontje. Lange tenen kun je beter ook maar inpakken, want in dit programma word je flink te grazen genomen. Elke aflevering krijgen de BN’ers een vraag voorgeschoteld, die van te voren beantwoord is door het publiek. Het is de taak aan de BN’ers om te raden en elkaar te ranken van één tot tien.

Dit is het Star panel van dit jaar

Maak je klaar voor een partij gezelligheid op je beeldbuis, want déze BN'ers zitten in de nieuwe afleveringen: Ferry Doedens, Patricia Paay, Qucee, Willie Wartaal, Victoria Koblenko, Maxim Hartman, Rapper Donnie, Frank Jansen, Edson da Graca, Dennis Schouten, Fatima Moreira de Melo, Esmee van Kampen, Tatum Dagelet, Shirma Rouse, Sylvia Geersen, Rob Geus (weet je wel, die zo moest huilen in Expeditie Robinson), Henk Krol, Pauline Wingelaar, Nienke Plas, René le Blanc, Steven Brunswijk en Gaby Blaaser.

Article continues after the ad

Speciale afleveringen

Ranking The Stars komt dit seizoen ook met twee speciale afleveringen, de zogenoemde: Golden Oldies. In deze afleveringen leggen sterren van weleer elkaar het vuur aan de schenen. Verwacht bakken levenservaring, prikkelende anekdotes en veel - heel veel - kennis over elkaar. Dit zijn de Golden Oldies: Ben Cramer, Henk Westbroek, Peter Timofeeff, Jacques Herb, Peter Jan Rens, Imca Marina, Ria Valk, Viola Holt, Marga Bult en Joke Bruijs.

In de nieuwe editie van Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkels ligt, blikken we terug op het ordinaire verleden van Ranking The Stars. Zo vertelde Richard Groenendijk ons dat de opnames ooit gierend uit de hand liepen.

Ranking The Stars is vanaf woensdag 27 oktober elke week te zien om 20:30 uur bij RTL 5.