Paul de Leeuw

Paul de Leeuw heeft zojuist aan RTL Boulevard laten weten welke BN’ers plaatsnemen in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Onder hen ook een heel bijzondere kandidaat: viroloog Ab Osterhaus!

BN'ers in het nieuwe seizoen Ranking the Stars

Ranking the Stars keert met een nieuw seizoen terug op RTL. We hopen ook dit jaar weer op een hoop hilariteit. Aan de BN’ers zal het in ieder geval niet liggen! Paul de Leeuw onthulde zojuist de eerste namen: Marc-Marie Huijbregts, Henk Krol, Gerda Havertong, Patricia Paay en Ryanne van Dorst. We bewaren de meest bijzondere deelnemer echter graag voor het laatst: viroloog Ab Osterhaus!

Ab Osterhaus doet mee aan Ranking the Stars

Ja, dat las je goed: niemand minder dan viroloog Ab Osterhaus is te zien in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Hij schuift aan naast vertrouwde gezichten als Patricia Paay, Gerda Havertong en Ryanne van Dorst. Ook Marc-Marie Huijbregts en Henk Krol doen zoals gezegd gezellig mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Hopelijk komt Paul de Leeuw snel met de resterende namen op de proppen! We hopen in ieder geval op de terugkeer van een aantal van onze favorieten, zoals Anny Schilder, Miljuschka Witzenhausen en Martien Meiland.

Article continues after the ad

Wanneer het nieuwe seizoen van Ranking the Stars op tv te zien is, is nog onbekend.