Source
RTL/William Rutten

Talentenjacht Holland’s Got Talent begint op 29 augustus weer op RTL4, maar zonder het vaste gezicht van Dan Karaty! De choreograaf wordt vervangen door een ervaren jurylid uit een ándere talentenshow.

Karaty zou voor de opnames van HGT naar Nederland komen, maar omdat het in de Verenigde Staten zo’n ontzettende janboel is met het coronavirus (en de VS ook geen mensen accepteert uit de Schengenzone) mogen Amerikaanse reizigers de komende tijd nog niet landen op Schiphol.

Het is onduidelijk hoe lang deze situatie nog duurt, maar de opnames van Holland’s Got Talent moeten natuurlijk wél van start. Daarom bestaat de jury van HGT dit jaar uit Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en… Ali B!

Article continues after the ad

Holland’s Got Talent

HGT kon het slechter treffen: Ali heeft ontzettend veel ervaring als jurylid in X Factor, The Voice Of Holland, The Voice Kids én We Want More. Sterker nog: bij The Voice is hij één van de populairste coaches, en weet hij elke ronde wel kleur te geven.

Hoewel Ali B. het natuurlijk jammer vindt voor Karaty, heeft hij wel veel zin in de show. ‘De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt Holland’s Got Talent juist zo leuk.’

Of Ali het hele seizoen van Holland’s Got Talent te zien is, is nog onduidelijk: RTL is van plan om Karaty weer mee te laten doen zodra hij Nederland in mag.