Fotograaf
Disney/Marvel Studios.
Black Widow

Marvel-fans hebben nog meer reden om uit te kijken naar de aankomende MCU-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die blijkt namelijk 'connected' met Black Widow.

Article continues after the ad

Black Widow (lees hier onze recensie) draait momenteel in de bioscopen. Na meer dan twee jaar eindelijk weer een nieuwe MCU-film; dat voelde goed. We maakten niet alleen kennis met het heldenpersonage van 'onze' Dutch Giant Olivier Richters, maar óók met een stel nieuwe 'Widows', waaronder Florence Pugh's Yelena. Zij keert sowieso terug in Disney+ serie Hawkeye, maar een andere Widow komt al wat eerder terug!

Waarschuwing! Hieronder volgen spoilers voor Black Widow.

Een Widow in Shang-Chi

Marvel-speurders kwamen er al eerder achter, maar de actrice herself hield haar MCU-terugkeer ook niet bepaald geheim. Het gaat om kung fu wereldkampioen Jade Xu. Zij speelde één van de mindcontrolled Widows en knokte met Natasha, waarna ze bevrijd werd van Dreykovs invloeden.


Op haar Insta liet Jade al eerder weten dat ze ook in Shang-Chi zit.


Marvel Studios dropt nu ook zelf een bevestiging. Opperbaas Kevin Feige zat bij een Black Widow viewing party en liet daar doorschemeren dat Jade in een van de aankomende films opduikt en door haar Insta-post hierboven is het natuurlijk niet moeilijk om te raden om wélke film het gaat.


Volop knokken in Shang-Chi

We denken ook al te weten hoe Jade's kleine comeback eruit gaat zien. In Shang-Chi zit een groot vechtersbazentoernooi waarin onze titelheld het opneemt tegen keiharde strijders. Hulk-slechterik Abomination maakt hierin ook zijn MCU-comeback en Doctor Strange's vriend Wong (Benedict Wong) neemt het tegen hem op, zagen we in de nieuwste trailer. Jade zal waarschijnlijk ook een van de deelnemers zijn in dit gigantische toernooi en wie weet wat voor bijzondere MCU-opponenten er nog meer volgen. 


Meer weten over de nieuwe film, die vanaf 1 september in de bioscopen draait? Check hier alles dat je moet weten over Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.