Michel uit Big Brother

Een nieuwe week in het Big Brother-huis betekent ook nieuwe nominaties. De bewoners hoefden dit keer niks te doen, want alle macht lag bij de kijkers.

Niet twee maar drie bewoners zijn door de kijkers genomineerd. Kandidaten Zoey, Michel en Jill zitten in de gevarenzone. Wie tijdens de liveshow afvalt ligt – net als andere weken – ook in handen van de kijkers.

Article continues after the ad

Jills uitspraken

Het is niet zo gek dat Jill een nominatie op haar naam heeft staan. Ze lag flink onder vuur na een aantal ‘heftige uitspraken’. Veel Twitteraars zien dan ook graag dat Jill vertrekt.

‘Stem op Michel’

Om te zorgen dat de blondine eruit gaat, doen veel Twitteraars een oproep om op Michel te stemmen en hem in het huis te houden. “Wat een prachtige dag om op Michel te stemmen.” en “Stem op Michel als je je tijdens BB minder eenzaam voelt in de corona-lockdown.

Heftige exits

Vanavond is te zien wie het huis moet verlaten. Het belooft weer een heftige exit te worden, want steeds meer bewoners van het eerste uur vallen af. Zo was twee weken geleden nog te zien hoe Jills maatje Thomas vertrok.

Big Brother is iedere doordeweekse dag om 21:30 uur te zien op RTL5 of 24/7 via de livestream op Videoland.