Het is moederdag! Deze vrouwen zijn echte supermama’s met een geweldig doorzettingsvermogen. Tijdens de filmopnames van waren deze actrices namelijk zwanger!

More content below the advertising

Gal Gadot

Wonder Woman (2017)

Gal Galdot letterlijk een supermama: de actrice was vijf maanden zwanger van haar tweede kindje tijdens de (her)opnames van Wonder Woman. De actiefilm over de prinses van de Amazones draait vanaf 15 juni in de bioscoop!

Halle Berry

X-Men: Days Of Future Past (2014)

Halle Berry had moeite om in haar outfit van Storm te komen tijdens de opnames van X-Men: Days of Future Past. Ze was drie maanden zwanger van haar tweede kindje. Vastberaden om door te werken werden al haar scènes eerder opgenomen.

Reese Witherspoon

Vanity Fair (2004)

In de film Vanity Fair droeg Reese Witherspoon volumineuze jurken en werd strategisch achter meubels geplaatst om haar buik te verbergen. Regisseur Mira Nair was verrast dat de actrice gewoon door wilde werken. "I called up Mira when I found out I was pregnant... And I said, 'If you want to go with this movie, I'm ready for it, just give me the word and I'll show up and we'll do it.' And that took her by surprise," aldus Witherspoon.

Naomi Watts

Eastern Promises (2007)

Naomi Watts speelde zelf een verloskundige in de film Eastern Promises toen ze onverwachts zwanger raakte. Ze had haar research in ieder geval alvast gedaan!

Scarlett Johansson

Avengers: Age Of Ultron (2015)

Scarlett Johansson’s zwangerschap tijdens Avengers: Age Of Ultron maakte de opnames vrij ingewikkeld. Er waren drie stand-ins nodig voor Black Widow's scènes, waarin later Johansson’s gezicht werd geplakt!

Kate Winslet

Divergent (2014)

Om haar babybump te verbergen droeg Kate Winslet als de leidster van Eruditie in de film Divergent vaak een iPad of een map voor haar buik. 

Helena Bonham Carter

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)

In de duistere musical Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street van haar toenmalige partner Tim Burton, moest Helena Bonham Carters korset aangepast worden om haar buik te verbergen. "If you look at the film and see my breast size, it goes up and down like a yo-yo. I have my usual tangerines and I walk around the corner and suddenly they're melons."

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.