Je hebt hufters en schatjes in Hollywood. Sommige acteurs zijn niet te harden, maar deze vijf mannen wil je gewoon mee uit kamperen nemen en dan samen chocomel drinken met een muffin. Popjes! 

Article continues after the ad

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo is een toffe peer en eigenlijk hoor je nooit wat naars over de beste man. In zijn vrije tijd is hij ook tof: hij is activist voor keuze voor vrouwen om legaal abortus te kunnen plegen en staat op de bres voor homorechten.  Maar alsof dat niet genoeg is werkt hij ook samen groepen als We Are Change, die corruptie onderzoekt en aanpakt en The Sollutions Project. Die laatste organisatie wil de hele VS voor 100% aan de duurzame energie helpen. Schatje.

 

Tom Hanks

Bij de meeste celebs moet je je als sterveling maar afvragen of ze in een bui zijn om een selfie met je te nemen of dat ze je afblaffen of negeren. Tom Hanks is altijd vriendelijk en neemt de tijd voor z’n fans. Hij deed zoveel goed werk dat hij meerdere onderscheidingen heeft gekregen van President Barack Obama. En hallo, Tom Hanks deelde hamburgers uit in de In ’n Out Burger in LA en hielp een fan bij een huwelijksaanzoek. 

 

Ryan Gosling

Ryan Gosling krijgt ook de toffe peer-prijs. Als is het maar omdat hij in 2011 een keer tussen twee vechtende mannen is gesprongen om ze uit elkaar te houden en de boel weer rustig te krijgen. Wat nog lukte ook. Dat is toch echt een teken van fijn-mens zijn, zeker gezien het risico wat hij loopt als een van die mannen vervolgens zíjn gezicht tot pulp slaat. Leuke film met hem zien? Check hier de vijf beste films met Ryan Gosling

 

Jamie Foxx

Jamie Foxx kan eigenlijk alles: hij heeft een Oscar, een Grammy, is succesvol comedian, presentator zowel op tv als de radio. Wij zouden er goed arrogant van worden. Je weet wel, met een fles vodka op mensen spugen vanaf de 10de verdieping van een veel te duur hotel. Maar Jamie niet, want die zag voor zijn huis een auto een enorm ongeluk krijgen en in brand vliegen. Jamie rende naar buiten en haalde de bestuurder uit de auto. Held.

 

Zach Galifianakis

Hij speelt vaak de weirdo maar Zach is een schat. Weet je wat hij heeft gedaan? Heel lang geleden, toen hij nog een comedian was die geen zak verdiende en niemand was, kwam hij wel eens bij Elizabeth ‘Mimi’ Haist. Ze had een wasserette in Santa Monica, Californië. Ze verloren elkaar uit het oog maar jaren later, toen Zach beroemd werd met de film Hangover, hoorde hij dat de vrouw dakloos was geworden. Hij zocht haar, vond haar en kocht een appartement voor de vrouw. Hij nam haar meerdere keren mee naar feesten als zijn date en droeg een documentaire aan haar op. Nou ja, Zach!