Lucifer

We hebben er lang op gewacht en het is bijna zover! Het nieuwe seizoen van Lucifer is binnenkort te zien op Netflix. Tom Ellis kruipt natuurlijk weer in de huid van de duivel, maar hij wordt dit seizoen vergezeld door een hoop bekende gezichten! 

Nieuwe aanwinsten

Netflix maakt bekend dat Adam Korson zich in seizoen 5 bij de cast aansluit. Welke rol deze Seed, Real Rob en Deal Me-acteur dan gaat vervullen, is nog niet duidelijk. Ook werd eerder bekend dat we eindelijk de vader van Lucifer (en iedereen) gaan zien. Dennis Haysbert mag deze rol in seizoen 5 vervullen. Verder zien we Matthew Bohre, Erin Cumming, Nashville-actrice Chaley Rose en Allison McAtee voorbijkomen. Eerder zagen we al dat Eve (Inbar Lavi) dit seizoen weer terug zou komen. We kunnen niet wachten! 

 

Seizoen 6

Hell yes! We zijn zeker van nog veel meer Lucifer en Chloe drama! Netflix bevestigde onlangs dat er na seizoen 5 nog meer afleveringen komen. Lang leve Netflix! De streamingdienst redde Lucifer toen FOX er een einde aan wilde maken. Maar dankzij een petitie van de fans en Tom Ellis die er nog wel aan door wilde werken, kunnen we nu nog minimaal 2 seizoenen (5 en 6) verwachten! 

Article continues after the ad