Brad Pitt en Angelina Jolie

De actiekomedie Mr. & Mrs. Smith - de bakermat voor 'Brangelina' - was in 2005 een regelrechte kaskraker. Nu komt er een nieuwe versie! Het wordt een Amazon Prime-serie aangevoerd door Donald Glover en Phoebe Waller-Brigde.

Article continues after the ad

Dat heeft Amazon bekendgemaakt in een persbericht. Het bedrijf is dolblij. "Wat een droomteam. Donald en Phoebe zijn twee van de meest getalenteerde kunstenaars en artiesten in de wereld. Het is een droom die uitkomt voor ons en het publiek", zegt hoofd van Amazon Studios Jennifer Salke.


Phoebe en Donald

Het is niet voor het eerst dat Phoebe, bekend van o.a. de meesterlijke Amazon-serie Fleabag, en Community-ster Donald het scherm delen. Ze waren al eens samen te zien in Solo: A Star Wars Story. Hij speelde een jonge versie van Lando Calrissian en zij sprak de stem in van de droid L3-37.

 

Hoe? Wat? Waar?

Voor wie dit oudje niet kent: het origineel draaide om twee getrouwde top-huurmoordenaars met een ingezakt huwelijk. Ze werken allebei voor een andere organisatie en weten niet wat de ander voor werk doet. Dat verandert hélemaal wanneer ze worden ingehuurd om elkaar van kant te maken. Hier lag ook de basis voor het uiteindelijke huwelijk van hoofdrolspelers Angelina Jolie en Brad Pitt.


De nieuwe versie

Wat weten we al over de nieuwe serie, behalve dan dat het geen film, maar een serie wordt? Nou, Donald en Phoebe spelen niet alleen de hoofdrollen; ze pakken ook de productie op. 

Helaas is er nog geen releasedate voor de Mr. & Mrs. Smith-serie.