How I Met Your Mother

Zeg je How I Met Your Mother, dan zeg je Ted Mosby. De hoofdpersoon van de romcom-serie is helemaal vereenzelvigd met acteur Josh Radnor, maar dat had zomaar héél anders kunnen lopen. Déze bekende acteur kon Ted spelen, maar zei nee.

Article continues after the ad

We kunnen het ons eerlijk gezegd niet echt voorstellen, HIMYM zónder Josh. Maar blijkbaar was hij geen eerste keus bij de makers. American Pie-acteur Jason Biggs onthult op de Amerikaanse radiozender SiriusXM dat hij de rol zo'n vijftien jaar geleden kreeg aangeboden. En... hij heeft best wel spijt van zijn 'nee'.

Jason Biggs in American Reunion.
 

Jason Biggs in How I Met Your Mother

"Ik kreeg de rol aangeboden ja", begint hij. "Het is waarschijnlijk de grootste fout die ik heb gemaakt. Ik was er toen nog niet klaar voor om televisie te gaan doen." Jason vond filmopnames wel fijn: gewoon een paar maanden van huis en dan weer terug. Later realiseerde hij zich dat hij een fout maakte. "Ik liet het voorbij gaan en toen gebeurden er heel snel twee dingen. Ten eerste ontplofte die show en ten tweede dacht ik: ik wil toch tv doen!

HIMYM is bijna terug!

HIMYM staat zoals je waarschijnlijk wel weet niet meer op Netflix. Maar gelukkig kun je binnenkort weer die legen...wait for it...dary serie in zijn geheel bingen, maar dan op Disney+. De streamingdienst lanceert op 23 februari de giga-uitbreiding Star en dan komt HIMYM er ook gezellig bij.