Pretty Little Liars, Netflix

Netflix breidt natuurlijk wekelijks uit met de meest fantastische series van het moment, maar waar er series bijkomen, gaan er helaas ook weer titels vanaf. Wij missen de onderstaande series nog altijd! 

1. Pretty Little Liars

'Je weet pas wat je mist zodra je het kwijt bent’ is de bekende uitspraak en die klopt in dit geval wel. De tienerserie Pretty Little Liars is namelijk pas sinds kort van de streamingdienst verdwenen, maar als het aan ons ligt mag de spannende reeks over vijf meiden die mysterieuze berichtjes van 'A' krijgen zo weer terugkeren. We moeten dan wel hopen op een wonder, want ook in Amerika zijn de rechten van PLL niet meer verlengd. Het lijkt erop dat de voormalig ABC-reeks binnenkort via een andere streamingdienst te zien is.


2. Downton Abbey

Het prachtige kostuumdrama Downton Abbey heeft nog niet eens een jaar op Netflix gestaan, maar sindsdien kijken we met weemoed terug op deze tijd. Hoe leuk zou het zijn als we weer kunnen genieten van de avonturen van de aristocratische familie Crawley en hun bedienden via onze favoriete streamingdienst? Netflix leek er vorig jaar via Twitter even op te hinten, maar helaas moeten we het nog altijd zonder de reeks doen. Gelukkig kunnen we nu wel uitkijken naar de tweede film.

Downton Abbey

Article continues after the ad


3. New Girl

We hebben tranen met tuiten gehuild toen Netflix besloot om Jess, Nick, Schmidt en Winston vorig jaar dan echt van de streamingdienst te halen. We hebben met deze geweldige groep vrienden (en tevens huisgenoten) gelachen, gehuild en plots was het einde nabij. Fans zetten nog een heuse petitie op om ervoor te zorgen dat Netflix de rechten zou verlengen, maar het mocht helaas niet baten. New Girl is verwijderd en blijft weg. *cry emotie*


4. Grimm

Once Upon A Time hebben we inmiddels wel gezien, dus we vinden dat het tijd is voor wat nieuws (of uh, wat ouds dus): Grimm! In deze fantasy/detectiveserie ontdekt rechercheur Burckhardt (David Giuntoli) dat hij een ‘Grimm’ is. Hij kan sprookjeswezens zien en het is zijn taak om mens en monster tegen elkaar te beschermen. We hoopten even dat Netflix met de plannen om een heuse spin-off te maken de serie terug zou laten keren, maar niets is minder waar.


5. Full House

Sinds vorige week kunnen we genieten van de allerlaatste afleveringen van Fuller House, de spin-off van de welbekende serie uit de jaren '80 en '90 en daar zaten behoorlijk wat easter eggs in: van het fietsje van Michelle, de scène waarin Stephanie met de auto de keuken in rijdt tot oude personages die hun comeback maakten. We zaten er helemaal in en dachten nostalgisch terug aan het prille begin van de Tanners, maar het terugkijken van al die oude afleveringen Full House zit er sinds eind mei niet meer in. En stiekem vinden we dat enorm jammer!

Full House


7. Nashville

We balen stiekem nog altijd dat Netflix de rechten van de heerlijke muzikale dramaserie Nashville is verloren aan Amazon. In de serie – waar onze eigen Ilse DeLange zelfs een rolletje in had – worden diverse muzikanten gevolgd die het proberen te maken in Nashville met de focus op onder meer de relatie tussen de oudgediende Rayna Jaymes (Connie Britton) en de rijzende ster Juliette Barnes (Hayden Panettiere).


7. White Collar

Tegelijk met New Girl verdween ook White Collar van de streamingdienst en als het aan ons ligt, mag ook deze serie linea recta terugkeren op Netflix. Deze komische misdaadserie gaat over Neal Caffrey, die na een kat-en-muis-spel van drie jaar is gepakt door FBI. Hij moet vier jaar zitten, maar weet drie maanden voor zijn vrijlating te ontsnappen uit de super beveiligde gevangenis om zijn ex-vriendin Kate te vinden. Alleen niet voor lang, want FBI-agent Peter Burke weet hem direct weet te pakken te krijgen. Alleen heeft hij nu wel interesse om een dealtje te sluiten… 

Oke, oke... we mogen eigenlijk niet klagen! Netflix trakteert ons namelijk wekelijks op de nieuwste en beste series, dus vervelen zullen we ons zeker niet! Bekijk hier een overzicht van de nieuwste titels.