Milly, Maxime en Marcel uit Married at First Sight trouwden met een onbekende, maar hadden helaas weinig succes. Vandaar dat RTL ze een nieuwe kans geeft op die liefde (zonder huwelijk), maar weten ze die wel te pakken? Dat gaan we zien in Married at First Sight: Second Chance. Wij weten ook nog wel wat kandidaten voor een eventuele tweede reeks.

6. Thierry (seizoen 5)

Thierry en Sanne waren de hoop van het vorige seizoen Married at First Sight. De vonken vlogen er vanaf (op een klein ruzietje tijdens hun huwelijksreis na) en ze bleven dan ook getrouwd, dachten we… Helaas bleek die roze wolk na de opnames veranderd in een zwarte. "Toen we elkaar zagen zonder camera’s, werd Sanne een ander persoon”, vertelde de goedlachse Thierry later in RTL Boulevard. Sanne is inmiddels gelukkig met iemand anders, maar die leuke Thierry moet het nog altijd zonder die persoon naast hem op de bank doen. Wij gunnen het hem echter van harte, dus het plekje in deze ranglijst is niet voor niets.


5. Chantal (seizoen 5)

Het vorige koppel was misschien 'de hoop' van het vorige seizoen, maar Chantal en Henk waren de smaakmakers. Het was direct duidelijk dat Henk niet Chantals droomman was en daarom gaf ze achteraf heel eerlijk toe dat ze eigenlijk ‘nee’ had moeten zeggen bij het altaar. Ze gaf het een kans – al was het niet van harte – maar hij had veel te veel commentaar op haar telefoongebruik en spetteren in het water zat er ook niet in voor onze ‘wenkie’. Hoe leuk zou het daarom zijn om Chantal nu op diverse dates te sturen met mannen (als ze daar inmiddels wel voor openstaat) die ze of heel leuk vindt óf achter de schermen keihard afkraakt? Wij vermoeden dat het fantastische televisie gaat opleveren, al is het maar een nieuwe sketch in De TV Kantine.

MAFS, Chantal, Wenkie


4. Elisa (seizoen 3)

Single moeder Elisa ging in het derde seizoen vol voor de liefde, maar de foto in dit artikel vat haar hele avontuur samen: verschrikkelijk! Yordi en Elisa waren duidelijk geen match en achteraf bleek Yordi (die spermadruppels op zijn been heeft getatoeëerd) tijdens het avontuur al aangepapt te hebben met een nieuwe vrouw. Zijn 'ego' was zogenaamd gekrenkt toen Elisa aangaf dat het geen match was (en dat maakte ze met een uitgeschreven lijstje met minpunten nog eens extra duidelijk). Het resultaat bleef echter wel hetzelfde: zij bleef met lege handen achter. Letterlijk, want ze verkocht zowel haar trouwjurk als de ringen via Marktplaats. Het is dus wel tijd voor een tweede kans.

Article continues after the ad


3. Ellen (seizoen 2)

Alles leek voor de wind te gaan: Ellen had haar jurk al uitgekozen (zoals je op de video hieronder ziet), haar gasten uitgenodigd en zelfs al een vrijgezellenfeestje gevierd, maar toen kwam het slechte nieuws: haar match had koudwatervrees! Paul stopte abrupt met het avontuur en wilde niet eens een toelichting geven voor de camera's. Helaas was er niet - net als in het seizoen van Maxime en Nick - een vervanger, dus kon Ellen ook haar trouwplannen in de prullenbak gooien. We weten niet zeker of ze inmiddels wel iemand heeft gevonden, maar mocht dat niet zo zijn dan gunnen we het haar alsnog.


2. Ronald (seizoen 4)

Wij leefden in het vierde seizoen Married at First Sight helemaal mee met ‘vader’ Ronald. Hij wilde alles uit het avontuur halen, maar zo bleek: aan een dood paard kun je niet trekken. Zijn ‘partner’ Monique voelde geen seksuele aantrekkingskracht en schreef deze lieve man al direct af. Grappig feitje: Monique kreeg later ontzettend veel spijt en wilde nog een kans wagen, maar dat ging er logischerwijs niet meer in bij Ronald. Dat snappen we helemaal. Wij zouden hem ook liever zien met iemand die wel direct voor hem gaat. Een afvalrace kan daar wel bij helpen! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is hier heel gezellig 👍 #mafs #marriedatfirstsight #volendam

Een bericht gedeeld door Ronald Bekema (@ronaldbekema) op


1. Kimberly (seizoen 5)

Wie op het eerste gezicht wel een enorme seksuele aantrekkingskracht hadden, waren Kimberly en haar ‘echtgenoot’ Robin. Helaas was dat maar schijn, want achter de schermen ging het er wat minder vriendelijk aan toe. Robin zou – volgens Kimberly – behoorlijk grof zijn en hij gaf haar amper een kans. Zo knapte hij af op het feit dat ze geen racefiets had, te weinig naar festivals ging, teveel reisde en ook nog eens niet sportief was. Robin toonde zijn ware aard (al was er blijkbaar iemand in Nederland die dat wel aantrekkelijk vond) en Kimberly bleef boos en verdrietig achter. We weten natuurlijk niet zeker of ze nu een relatie heeft, maar als iemand een nieuwe kans in de liefde gegund is dan is zij het wel. RTL, lezen jullie even mee?

married at first sight mafs 2020 robin kimberly bruiloft huwelijk

Er moet wat veranderen in het volgende seizoen Married at First Sight (en dat weten de makers ook), want we hadden dit lijstje met singles nog wel veel langer kunnen maken. Hopelijk bewijzen Milly, Maxime en Marcel dat het de tweede keer beter gaat.

Married at First Sight: Second Chance zie je vanaf 29 juni om 20:30 uur op RTL (of direct via Videoland).