Ook dit najaar komt Fox weer met een aantal topseries. Wat het nog mooier maakt? Ze zijn er na de uitzending in Amerika snel bij, dus jij kunt gewoon de volgende dag al van de nieuwste aflevering genieten.

Article continues after the ad

American Horror Story - seizoen 7: Cult

Vanaf 8 september, iedere vrijdag te zien om 22:00 uur

Sarah Paulson speelt Ally Mayfair-Richards, een getraumatiseerde vrouw met een paar bijzondere fobieën. Met de hulp van echtgenote Ivy heeft haar leven weer een beetje op de baan gekregen, maar daar komt verandering in wanneer Donald Trump tot president wordt verkozen.

Empire - seizoen 4

Vanaf 3 oktober, iedere dinsdag te zien om 21:00 uur

Na de mislukte aanslag op zijn leven, aan het eind van seizoen 3, is Lucious Lyon weer terug van weggeweest. Wat ons verder wordt beloofd? Spannende intriges, verrassende wendingen en een hele hoop nieuwe muziek. Oscarwinnaar Forest Whitaker komt dit seizoen de cast versterken als oom Eddie.

Star - seizoen 2

Vanaf 3 oktober, iedere dinsdag te zien om 21:55 uur

Ook in dit tweede seizoen moeten de meiden van STAR zich weer een weg banen door de moordende muziekbusiness. Star, Alexandra en Simon bereiden zich voor op de volgende stap in hun carrière: een platencontract bij Midtown Sound! 

The Gifted

Vanaf 5 oktober, iedere donderdag te zien om 22:00 uur

Een spinoff-serie van de X-Men-franchise. De familie Strucker woont in een wereld waar mutanten worden opgejaagd door The Sentinal Service. Ze sluiten zich aan bij een netwerk van mutanten wanneer blijkt dat zoon en dochter Strucker ook over superkrachten blijken te beschikken. 

The Walking Dead - seizoen 8

Vanaf 23 oktober, iedere maandag te zien om 22:00 uur

Rick en de groep werden er vorig seizoen aan herinnerd hoe wreed hun nieuwe wereld kan zijn. Dit seizoen zijn de ‘Saviors’ met nog meer, hebben ze betere wapens en zijn ze een stuk meedogenlozer. Settle in, dit wordt een wild seizoen.