Michael C. Hall voelt zich prima thuis op Netflix. Na The Crown en Safe is hij alweer bezig met het volgende Netflix-project!

Article continues after the ad

Onopgelost

Volgend jaar verschijnt In the Shadow of the Moon. In deze Netflix-thriller speelt Boyd Holbrook (Narcos, Logan) een rechercheur die geobsedeerd raakt door een reeks onopgeloste moorden die elke verbeelding tarten. Naar verluidt zal Dexter-acteur Michael C. Hall een collega-rechercheur, die toevallig ook eens de zwager is van de hoofdpersoon. De film zal geregisseerd worden door Jim Mickle. Hij werkte al eerder samen met Hall voor de thriller Cold in July.

President

Voor de acteur wordt In the Shadow of the Moon het derde Netflix-project in korte tijd. Hall was vorig jaar te zien in The Crown, waarin hij niemand minder dan president Kennedy speelde. Dit jaar verscheen de miniserie Safe op Netflix. Hierin speelt Hall de rol van een weduwnaar die een wanhopige zoektocht naar zijn verdwenen dochter begint. Die serie werd gemengd ontvangen, maar fans van de Dexter-acteur hebben met In the Shadow of the Moon in ieder geval weer iets om naar uit te kijken!

In the Shadow of the Moon zal in 2019 in première gaan bij Netflix.