Volgende maand keert Flikken Maastricht terug op de buis. En om alvast in de stemming te komen, onthulde AVROTROS dit weekend de eerste trailer!

Hoofdstad

Eerder deze week konden we al melden dat het dertiende seizoen van Flikken Maastricht op 7 december in première gaat. Aangezien dat een week eerder is dan gepland, hadden de fans wat te vieren. Als klap op de vuurpijl verscheen dit weekend ook een eerste trailer voor het komende seizoen. En daaruit blijkt dat ons favoriete politiekorps weer met man en macht de orde probeert te bewaren in de hoofdstad van Limburg. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks!

Article continues after the ad

 

Cliffhanger

Ook het komende seizoen vormt de relatie tussen Floris Wolfs (Victor Reinier) en Eva van Dongen (Angela Schijf) weer het kloppende hart van de reeks. Het vorige seizoen eindigde met een dijk van een cliffhanger, die de verhoudingen tussen de rechercheurs flink op scherp zette. Daarnaast moeten er natuurlijk ook nog boeven worden gevangen. En afgaande op de gemaskerde bende in de trailer, krijgen de titelhelden hun handen vol. Ook de gastrollen ontbreken dit seizoen niet, met als voorlopig hoogtepunt Arjan Ederveen als verdachte hondenliefhebber!