Er is herrie in soapland. Acteur Winsor Harmon keert namelijk niet terug naar The Bold and the Beautiful. Zijn rol van Thorne Forrester zal voortaan door een andere acteur gespeeld worden, tot ongenoegen van heel veel fans.

Article continues after the ad

Recast

Als een verrassing kwam het afscheid tussen de acteur en de soapserie waarschijnlijk niet. De rol van Thorne was al een tijdje uitgespeeld en kwam dan ook nauwelijks meer in The Bold and the Beautiful voor. Maar dat Winsor vervangen zou worden kwam toch behoorlijk rauw op zijn dak vallen. Het begon dit weekend allemaal met deze tweet:

Het nieuws van de vertrekkende acteur sloeg bij fans in als een zure bom.

Ingo

Net nu de eerste rookwolken van het slechte bericht enigszins verdwenen zijn, staat de volgende klap al voor de deur. The Bold and the Beautiful heeft de vervanger voor de iconische rol van Thorne Forrester namelijk al paraat. Niemand minder dan Ingo Rademacher, bekend van rollen in General Hospital en Hawaii Five-0, wordt momenteel klaargestoomd om zich bij Eric, Brooke, Ridge, Sheila en alle andere bekende karakters te voegen. Dit is ‘m trouwens:

Zowel de oude en de nieuwe Thorne reageren via social media positief op het nieuws. Alles lijkt dus in de wereld der soaps weer rustig te zijn. Voor eventjes.

Ingo is dus niet de eerste Thorne, hij is nummer vier. Voor Winsor Harmon in 1996 begon als Thorne werd de rol van 1987 tot 1989 gespeeld door Clayton Norcross en van 1989 tot en met 1996 door Jeff Trachta. Laatstgenoemde beleefde in Nederland veel succes als zanger samen met zijn soapvrouw Macy, Bobbie Eakes. 

Thorne 2:

Thorne 1:

Wanneer kijkers van The Bold and the Beautiful kennis kunnen gaan maken met Thorne de vierde is nog niet duidelijk.