Alan Arkin en Michael Douglas in The Kominsky Method

Het afscheid van Norman en Sandy komt steeds dichterbij. Het allerlaatste seizoen van Netflix-serie The Kominsky Method gaat eind mei van start. De streamingdienst maakte meer bekend over de verhaallijn uit deze laatste reeks.

Eerder wisten we al dat meesteracteur Alan Arkin niet terugkomt in het laatste seizoen. De makers van de serie wisten al langer dat hij maar twee reeksen wilde maken. Toch kozen ze ervoor om ons geen afscheid te laten nemen van zijn personage Norman.

Geld, liefde & moord

We weten dus nog niet precies wat er met Norman gebeurt in het derde seizoen, maar er is wel meer duidelijkheid over de verhaallijn van Sandy, gespeeld door Michael Douglas. Hij krijgt te maken met geldzaken, de dood, liefde, moord en dromen die uitkomen. Ook maakt zijn ex-vrouw, gespeeld door Kathleen Turner, een comeback. Een hele rollercoaster aan gebeurtenissen dus.

Article continues after the ad

Netflix-hit

De serie ging er in 2019 vandoor met een Golden Globe voor beste comedy. En dit is niet zo gek: de aandoenlijke show over twee oude rotten in het acteervak was vanaf seizoen 1 al een Netflix-hit. Norman en Sandy vechten tegen allerlei ouderdomskwaaltjes en bezoeken bijna meer begrafenissen dan lunches. Helaas kunnen ze al die ellende niet meer met elkaar delen in seizoen 3…

The Kominsky Method seizoen 3 is vanaf 28 mei te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: