Binnenkort gaat The Equalizer 2 in première. En afgaande op deze trailer, kan dat zomaar de meest explosieve actiefilm van de zomer zijn!

Article continues after the ad

Taxichauffeur

In 2014 maakten we kennis met Robert McCall (gespeeld door Denzel Washington), een gepensioneerde CIA-agent die gedwongen wordt om naar zijn wapens te grijpen wanneer hij het pad kruist van de Russische maffia. Ook in dit vervolg dat binnenkort verschijnt, verloopt het pensioen van McCall net iets anders dan hij had verwacht. De getrainde moordenaar werkt tegenwoordig als taxichauffeur. Maar het leed dat hij tijdens zijn nachtelijke ritten tegenkomt, doet hem besluiten om nog één keer in actie te komen…

Oscarwinnaar

The Equalizer 2 is de vierde film waarin Denzel Washington de krachten bundelt met regisseur Antoine Fuqua. Het tweetal werkte eerder samen in Training Day, The Magnificent Seven en het eerste deel van The Equalizer. En hoewel Denzel inmiddels zelf tegen de pensioengerechtigde leeftijd aanloopt, lijkt de tweevoudig Oscarwinnaar nog steeds prima mee te kunnen als actieheld. We betwijfelen of de acteur zijn derde Oscar in ontvangst mag nemen voor The Equalizer 2, maar actiefans komen zo te zien niks te kort bij dit snoeiharde vervolg op de actiekraker uit 2014!

The Equalizer 2 draait vanaf 16 augustus in de bioscopen.