Demi Moore heeft een schokkende onthulling gedaan in haar memoires Inside Out. De actrice beweert dat haar moeder haar als tiener heeft laten verkrachten in ruil voor geld. De 56-jarige actrice vertelt haar hele levensverhaal in het nieuwe boek en onthult dat ze 15 was toen de verkrachting gebeurde.

Met haar moeder mee naar barren

In Good Morning America legt Demi Moore uit hoe haar moeder te werk ging. Ze nam haar dochter mee naar allerlei barren waar ze vervolgens de aandacht van mannen trok. Een van die mannen stond op een avond te wachten bij hun huis.

"Ik denk niet dat het direct ging om een transactie van goederen”, legt Demi Moore uit op tv. Maar na het misdrijf zei de man tegen haar: “Hoe voelt het om uitgehoerd te worden voor 500 dollar?"

Article continues after the ad

Verschrikkelijk verraad

De actrice beschrijft de verkrachting in Inside Out als "een verschrikkelijk verraad", al denkt ze uiteindelijk niet dat haar moeder haar letterlijk verkocht heeft. Presentatrice Diane Sawyer stelt de vraag en Demi’s antwoord is ontkennend.

"Diep vanbinnen denk ik van niet, nee. Voor mijn gevoel was het niet een directe uitwisseling van een product voor geld. Maar ze bood hem wel toegang en zette mij in die positie."

Meer onthullingen

Demi Moore geeft nog meer prijs in haar memoires, onder meer over haar relaties met acteurs Bruce Willis en Ashton Kutcher. Recent onthulde Moore nog bevallen te zijn van een doodgeboren meisje, tijdens haar huwelijk met Kutcher.

Demi Moore’s memoires Inside Out is sinds vandaag uit in Amerika.