Demi Lovato, Hungry

Het lijkt erop dat zangeres Demi Lovato weer terug gaat naar haar roots. De voormalig Disney-actrice mag namelijk aan de slag als producent en hoofdrolspeelster van de nieuwe comedyserie Hungry

Article continues after the ad

"Hungry volgt een groep vrienden die bij dezelfde praatgroep over voedingsissues zitten en elkaar helpen in hun zoektocht naar de liefde, succes en dat ene ding in de koelkast dat alles beter maakt", zo beschrijft zender NBC de aankomende reeks. Het is echter niet helemaal duidelijk of het bij deze ‘food issues’ om eetproblemen of andere zaken gaat.

Eerdere rollen

Ondanks dat ze zich de afgelopen jaren vooral heeft gericht op haar muziek, heeft superster Demi Lovato al een acteer-cv om van te dromen. Zo werd ze onder meer bekend door haar rollen in Barney & Friends en Camp Rock en maakte ze indruk als Dani in de hitserie Glee, als liefje van de vorig jaar overleden Naya Rivera. Ook dook Demi midden 2020 nog op in de hilarische Songfestivalfilm van streamingdienst Netflix.

 


Eigen ervaringen 

De rol in deze comedy lijkt wel op het lijf van de actrice geschreven. Demi Lovato, die al op tienjarige leeftijd in de spotlights stond, is namelijk de afgelopen jaren behoorlijk openhartig geweest over haar eigen ziekteproces. Zo leed ze in het verleden aan een eetstoornis en heeft ze in het verleden ook last gehad van automutilatie, een bipolaire stoornis en een drugsverslaving. Met dit nieuwe hoofdstuk in het leven van de actrice lijkt het weer de goede kant op te gaan! 

Wanneer de pilot van Hungry te zien is, is nog niet bekend.