Vechtsportfans zitten de komende tijd goed bij Veronica. De zender heeft namelijk de uitzendrechten van alle live UFC-evenementen binnengehaald!

Vandaag maakte Veronica bekend dat ze de exclusieve uitzendrechten van alle live UFC-evenementen in de wacht hebben gesleept. UFC (Ultimate Fighting Championship) is de grootste mixed martial arts-organisatie ter wereld. Ook Nederland timmert lekker aan de weg in deze toernooien. Bekende Nederlandse vechtsporters zijn onder anderen Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Siyar Bahadurzada, Stefan Struve en Gokhan Saki. Laatstgenoemde figureerde al in een promo die onlangs op de Instagram-pagina van Veronica verscheen!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gokhansaki vecht 16 maart in London en dat zie je LIVE bij Veronica! 👿🤙🏼 #ufc #mma @ufc

Een bericht gedeeld door Veronica TV (@veronicatv) op

 

‘Geweldige aanvulling’

In 25 jaar tijd heeft de UFC al meer dan 450 evenementen in 24 landen wereldwijd geproduceerd. Geen wonder dat de omroep waanzinnig blij is met het binnenslepen van de exclusieve rechten. “UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking”, aldus hoofd van Veronica TV Bastiaan van Dalen. Wij denken zomaar dat talloze MMA-fans deze mening delen!

Het eerste grote UFC-evenement wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd op de website van Veronica. Twee dagen later, op maandag 21 januari, is het om 23.00 uur op televisie te zien.