Gaby Blaaser, De Bachelorette

De Bachelorette, Gaby Blaaser, is nu al een tijdje op zoek naar de liefde van haar leven en de strijd wordt steeds fanatieker. De hunks beginnen ook echt gevoelens te krijgen voor haar en dan is de kans op gebroken harten groter! Dat blijkt wel uit de boze reacties van enkele deelnemers...

Een intiem momentje tijdens een groepsdate, zorgt voor behoorlijk wat haantjesgedrag bij de mannen. Zij hadden dat momentje met Gaby ook wel willen hebben.

Twijfels onder de deelnemers

Tijdens een groepsdate met Jordy (die met die bekende moeder), Joey, Jethro en Kasper, deelt Gaby een intiem momentje met Joey en kust ze hem (opnieuw). Daar zijn de andere jongens natuurlijk niet zo blij mee. Ze beginnen te twijfelen over hun relatie met de Bachelorette. "Mijn respect naar haar krijgt een deuk", vindt Jethro. Hij zou er niet voor hebben gekozen te kussen, terwijl er nog 3 andere dates bij zijn. "Dat brengt mijn gesprek met haar wel in twijfel".

Article continues after the ad

Ook Jordy is niet blij met Gaby. "Ik haal even m'n voet van het gaspedaal af". Het mag volgens de oude bekende wel wat meer van haar kant komen nu. Als Gaby hem dan even apart neemt tijdens de cocktailparty is de lopende glimlach weer helemaal gelukkig. 

'Het moest gewoon gebeuren'

Gaby verdedigt zich tegenover de camera. "Het moest gewoon gebeuren. Omdat die spanning zo heftig is". Ze begint de tijdsdruk te voelen en wil niets liever dan de ware liefde vinden. "Ik moet nu een beetje gas gaan geven, want we hebben echt niet heel veel tijd!"

In de richting van Jordy (nu dus die andere, niet deze. ja, heel verwarrend dit) gaat ze nu niet meer rijden, want die wordt bij de rozenceremonie naar huis gestuurd. Pluspuntje: we hebben nog maar één Jordy over, wat dit artikel een stuk overzichtelijker maakt! Deze gast is dus weg.

Een nieuwe aflevering van De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien.