Het einde van het nu al legendarische seizoen Temptation Island is in zicht, dus moeten we binnenkort massaal aan het grote afkicken geloven. Gelukkig kunnen we waarschijnlijk nog een behoorlijke tijd nagenieten met de roddels en achterklap die in de media gaan verschijnen. Dat begint deze week al met een interview met Deborah in het Vlaamse blad Dag Allemaal.

Article continues after the ad

Spijt

Zo vertelt Deborah dat hij helemaal niet zo gek op Cherish was als het leek, sterker nog: hij wilde Deborah na de gebeurtenissen op Temptation Island alweer terug. "Kort na Temptation stuurde hij me een sms. Hij zei dat hij spijt had en mij terugwilde", aldus Deborah in het blad. Maar daar moest Deb helemaal níets van weten. "Die jongen is compleet verleden tijd voor mij", zegt ze.

Verleden tijd

Op de vraag of de twee nog contact met elkaar hebben kan Deborah dan ook duidelijk zijn: "Die jongen is compleet verleden tijd voor mij. Weet je, tijdens de vlucht van Thailand naar huis heb ik een grote schoonmaak gehouden in m’n sociale media. Alle foto’s van ons samen heb ik zonder pardon gewist, zodat ik thuis met een schone lei kon herbeginnen. Dat luchtte echt op." Over de verstuurde sms door Tim zegt ze: "Als hij me ziet als tweede keus of als een soort veilige haven waar hij naar terug kan keren als hij zin heeft, dan heeft hij pech. Want ik weet nu maar al te goed wat ik zelf waard ben.”

Alles weg

Overigens klapt Deborah in het interview met Dag Allemaal ook uit de school over haar leven met Tim vóór Temptation Island. "Drie maanden voor de start van het programma besloten we er een punt achter te zetten. We zegden zelfs onze flat op en gingen allebei weer thuis wonen." Pas vlak voor de start van het programma was het weer enigszins gelijmd. "Toen we op het vliegtuig richting Thailand stapten, was het weer aan, maar we woonden niet meer samen." Dat was ook eigenlijk wel logisch, want Tim heeft Deborah volgens haar ook een Yolanthe-achtige streek geleverd. "Op een dag kwam ik thuis van m’n werk en was alles weg: de koelkast, onze wasmachine, onze hond die ik van Tim cadeau kreeg... Het enige wat Tim had laten staan was een grote zetel, die ik nadien nog heb moeten verkopen ook."

Huilmomentje

Gelukkig is er ook nog een klein positief puntje te ontdekken in het interview. Zo kan Deborah de gebeurtenissen dankzij de uitzendingen van Temptation Island eindelijk een plekje geven. "Temptation Island is mijn wekelijks huilmomentje met mijn beste vriendin. Eerst gaan we friet eten, daarna slaan we drank in en ploffen we ons in de zetel. Maar ja, mezelf zo zien breken op de buis is best heftig. Maar dankzij de steun van m’n vriendinnen kom ik er week na week sterker uit."