Deze week gaat het nieuwe seizoen van The Punisher in première. En zelfs de cast denkt dat het hierna einde oefening is voor onze favoriete vigilante!

Wapens

In het tweede seizoen van The Punisher moet Jon Bernthal het opnieuw opnemen tegen zijn aartsvijand Billy ‘Jigsaw’ Russo. Maar deze superschurk is niet eens het grootste probleem van de titelheld. De afgelopen maanden trok Netflix de stekker uit de Marvel-series Luke Cage, Iron Fist en zelfs Daredevil. En volgens Deborah Ann Woll kan het tweede seizoen van The Punisher ook zomaar eens het laatste zijn!

Article continues after the ad

Afwachten

Woll speelt in het komende seizoen van de rol van Karen Page, een personage dat eerder was te zien in Daredevil. Op Instagram schrijft de actrice: “Dit is zeer waarschijnlijk mijn laatste optreden als Karen Page. Ik mis haar enorm. Nu maar hopen dat er een derde seizoen aankomt.” Of het einde oefening is voor Karen of voor de serie in zijn geheel, is nog even afwachten. Maar de gekruiste vingers aan het eind van haar boodschap stellen ons niet bepaald gerust…

Het tweede seizoen van The Punisher is vanaf 18 januari te zien op Netflix!