Een oude bekende keert deze week terug in de Netflix-hit Arrow. Oliver bundelt de krachten met niemand minder dan de meedogenloze Deathstroke!

Article continues after the ad

Huurlingen

In de vorige aflevering van de superheldenserie Arrow was te zien hoe Slade ‘Deathstroke’ Wilson (Manu Bennet) de hulp inriep van Oliver (Stephen Amell). In de komende aflevering, met de veelzeggende titel ‘Deathstroke Returns’, slaat dit onverwachte duo de handen ineen om Joe, de zoon van Wilson, te redden. Deze wordt gevangen gehouden door een stel huurlingen. Maar de samwerking komt in groot gevaar wanneer een duister geheim uit het verleden bekend wordt. 

Flashbacks

Het verhaal over de terugkeer van Deathstroke zal verdeeld worden over twee opeenvolgende afleveringen. In een interview met Cinema Blend vertelt producer Mark Guggenheim: “In deze afleveringen staat Deathstroke centraal. We gaan niet alleen dieper in op wat er met hem gebeurd is in de serie, maar zullen ook in flashbacks zijn achtergrondverhaal uit de doeken doen.” Fun fact: Deathstroke stond model voor de populaire antiheld Deadpool. Als knipoog gaf Marvel de babbelzieke huurling zelfs dezelfde achternaam als zijn grote voorbeeld!

‘Deathstroke Returns’ is vanaf 10 november te zien op Netflix.