beau van erven dorens deal or no deal

Deal or No Deal wordt dit najaar weer van stal gehaald door RTL! Beau van Erven Dorens keert echter niet terug als presentator… Hij wordt opgevolgd door Buddy Vedder.

Deal or No Deal na 12 jaar terug op tv

Deal or No Deal was in 2009 voor het laatst te zien op de Nederlandse tv. Na twaalf jaar afwezigheid keert de spelshow binnenkort weer terug op de buis. Ondanks dat Beau van Erven Dorens eerder aangaf wel oren te hebben naar een nieuw seizoen, keert hij niet terug als presentator. De spraakmakende talkshowhost draagt het stokje namelijk over aan Buddy Vedder.

buddy vedder rtl boulevard deal or no deal

Article continues after the ad

'Beau is natuurlijk Beau'

Buddy treedt dus in de voetsporen van Beau. En hij heeft er zin in: "Het is echt super cool om het stokje van Beau over te nemen.” Het zijn echter wel grote schoenen om te vullen… Buddy wil zodoende zijn eigen draai aan Deal or No Deal geven: “Beau is natuurlijk Beau. Dat moet ik natuurlijk niet gaan nadoen, want dat kan ik niet.” Het format past echter uitstekend bij de ex-soapie: hij is een echte spelletjesfanaat.

Bang voor haat en nijd tussen Beau en Buddy hoef je trouwens niet te zijn. Beau heeft zijn opvolger zelfs voorzien van wat tips, bijvoorbeeld over hoe hij zelfverzekerde kandidaten toch uit de tent kan lokken!

Ondanks dat No or No Deal dus een nieuwe presentator krijgt, blijft het format grotendeels ongewijzigd. De spelshow is dit najaar te zien bij RTL 5. Nu al zin in een spelletje? Dit zijn de 13 leukste tv-quizzen ooit!

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.