Ryan Reynolds heeft weer een trailer/teaser/video/geintje van de nieuwe Once Upon A Deadpool-film op het internet gegooid. We wisten al dat Deadpool de koning van de hilarische promo-filmpjes is (zoals deze Bob Ross- en Beauty and the Beast-versies), maar wederom overtreft de 'superheld' zichzelf. Centraal in dit pareltje? Deadpools liefde voor Nickelback.

Article continues after the ad

 

Once Upon A Deadpool

Once Upon A Deadpool is de 'brave' versie van de grove kaskraker Deadpool 2. Aangezien de Deadpool-films niet erg geschikt zijn voor kids, kunnen zij nu naar Once Upon A Deadpool. Het grootste deel van de tweede film wordt hergebruikt in Once Upon A Deadpool, met tussenkomst van Deadpool die het verhaal voor het slapengaan aan Fred Savage voorleest. En schijnbaar heeft Deadpool ook de taak om Freds muziekvoorkeur een beetje bij te schaven.

En wij dan?

In Amerika gaat Once Upon a Deadpool tussen 12 en 24 december de bioscoop in, waarbij er één dollar per kaartje naar het Kankerfonds gaat. Het is echter nog niet bekend of de film ook in Nederland in de bioscoop verschijnt.