Acteur Ryan Reynolds

Wanneer je kinderen graag een verhaaltje willen horen voor het slapen gaan, is Ryan Reynolds waarschijnlijk niet de eerste kandidaat die in je opkomt. Bij deze acteur denk je toch vooral aan grofgebekte rollen als die van Michael Bryce in The Hitman’s Bodyguard en Deadpool in eh… Deadpool. Maar binnenkort krijgen we een hele andere kant te zien van Reynolds!
 


Klassieker

De Deadpool-ster is namelijk gestrikt voor Bed Time Stories, een kinderprogramma van de BBC waarin internationale beroemdheden voorlezen uit een beroemd kinderboek. Ryan Reynolds gaat voorlezen uit Where the Wild Things Are, de klassieker van Maurice Sendak uit 1963 (in Nederland uitgebracht als Max en de Maximonsters).

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Dolly Parton

Ryan Reynolds heeft het er maar druk mee. De Hollywood-ster is binnenkort ook nog te zien in Free Guy, Clue en natuurlijk Deadpool 3. De uitzending van Bed Time Stories verschijnt trouwens een stuk sneller: die zal op 16 juli al worden uitgezonden. Ook celebs als Patrick Stewart, Dolly Parton en Orlando Bloom zullen een geliefd kinderboek voorlezen in Bed Time Stories.