Ryan Reynolds heeft zijn volgers op Instagram opgeroepen om geld te doneren aan Amerikaanse hulpverleningsdiensten die slachtoffers van orkanen Harvey en Irma bijstaan. De 40-jarige acteur deed dit in zijn Deadpool-kostuum.

Article continues after the ad

Ryan postte een foto van zichzelf in zijn Deadpool-kostuum met daaroverheen een t-shirt dat je kan bestellen. ‘Hoop, herstel en wederopbouw’, staat erop. De opbrengsten van de verkoop van de shirts gaan naar verschillende organisaties. “Laten we de mensen helpen die slachtoffer zijn geworden van de orkanen Harvey en Irma. Steun de ongelooflijke hulpverleningsacties van teams ter plaatse met dit hippe shirt”, aldus de ster. “Of sla die f*cking shirts gewoon helemaal over en doneer direct aan Americares.org.”

Ook Jennifer Garner droeg haar steentje bij. De 45-jarige actrice meldde zich vrijdag bij een basisschool in Houston om spullen uit te delen. “Deze kinderen hebben angstaanjagende dingen meegemaakt afgelopen weken, maar ze willen niet blijven hangen in die verhalen. Ze willen je vertellen dat de puppy van hun buren is gevonden. Dat ze hun moeder hebben gered door haar een touw toe te werpen toen de vloedgolf op kwam zetten en dat ze nu in orde is. Dat ze feestvierden toen de stroom weer aanging. We moeten onze kinderen beschermen en we moeten van ze leren”, schreef de ex van Ben Affleck op Instagram bij een foto van haar bezoek.