Héél veel fans vonden het idee van een Pirates of the Caribbean-film zonder Johnny ‘Jack Sparrow’ Depp al afschrikwekkend, en voor die fans is er goed nieuws: deel 6 valt in een zwart gat nu de schrijvers van ’t schip zijn gesprongen.

Article continues after the ad

Dat bevestigt Empire. Het gaat natuurlijk om Rhett Reese en Paul Wernick, die óók de Deadpool-films schreven. Waarom ze ermee kappen, is niet bekend. Volgens Empire overweegt Disney nu twee keuzes: of nieuwe schrijvers vinden, of de hele franchise om zeep helpen.
 

 

Aye aye!

Zoals we weten springt Disney niet in zeven zeeën tegelijk dus deze man(nen) over boord-situatie zal vast wel worden opgelost. Toch gooit de Pirates-franchise nu even het anker uit en ligt het hele schip voor onbepaalde tijd stil. Zonde…

Johnny Depp

Of er nu een deel 6 komt of niet, één ding is zeker: Johnny Depp is er niet bij. Wij doken eerder al in de met rum gevulde piratencarrière van Jack Sparrow en vertelden waarom een Pirates-film zónder Depp gewoon keihard gaat falen.  
 

Fantastic Beasts 3

Ondanks dat Depp de laatste jaren meermaals werd beschuldigd van mishandeling van zijn ex Amber Heard, vond Warner Bros. het in ieder geval niet nodig om ‘m te wippen. Hij keert namelijk gewoon terug als de duistere oppertovenaar Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3.