Ook al draait Deadpool 2 al lang en breed in de bioscopen, de maffe marketing rond de hitfilm gaat gewoon door. Ryan Reynolds bedankte iedereen die dit weekend de film gaat zien met een variant op het nummer Thank You For Being A Friend, beter bekend als de openingstune van de jaren '80 sitcom Golden Girls. Hierdoor lijkt de ultra-gewelddadige actiekomedie ineens een hele knusse en gezellige televisieserie voor het hele gezin.

Article continues after the ad

En ter vergelijking is hier de oorspronkelijke openingstune van Golden Girls. Zoek de verschillen!

Weggebliepte recensie

Ryan Reynolds en Golden Girl Betty White zijn al sinds ze in 2009 samen in The Proposal speelden groot fan van elkaar. Zo feliciteerde Reynolds haar als Deadpool vlak voordat de eerste film uitkwam, en zij reageerde met een lyrische recensie van de film. Geheel in de stijl van Betty zat deze review zo vol met vuilbekkerij dat de helft is weggebliept.

Eigenaardige voorliefde

In de Deadpool-comics komt ook vaak naar voren dat de superantiheld een eigenaardige voorliefde heeft voor de Golden Girls, alhoewel hij in de comics meer een zwak heeft voor Betty White’s collega Bea Arthur.  Hier werd ook in de eerste film al naar verwezen in een scène waarin Reynolds een shirt met de in 2009 overleden Golden Girl erop droeg.