We zien tegenwoordig steeds meer tv-programma’s voorbijkomen waarin mensen compleet bloot zijn. Hoewel het nog steeds een awkward onderwerp is, begint het stiekem normaal te worden… op tv dan. Want naakt-tv blijft groeien. Voor de liefhebber hebben we een lijstje gemaakt met 8 blootprogramma’s die je misschien nog niet kent!

Naked Attraction

Je date uitzoeken op basis van zijn of haar naakte lichaam. Normaal toch? Bij Naked Attraction in ieder geval wel. Misschien een beetje oppervlakkig, maar je kan stiekem toch niet wegkijken! Deze show is momenteel te zien op RTL 5.

Article continues after the ad

Undress for Love

Dit is de Nederlandse versie van Naked Attraction en wordt gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Want ja, ook in Nederland zijn er mensen gek genoeg om mee te doen aan zo’n programma. Pak je kans, want ook Undress For Love is nu te zien op RTL 5.

Skin Wars

Heb je zin om naakt-tv te bingen? Dan is Skin Wars misschien wel wat voor jou! Hier staan namelijk vier seizoenen van op Netflix. In deze realityshow gebruiken ze het menselijk lichaam als een canvas. Nou, dat is nog eens een bijzondere manier om mensen geïnteresseerd te maken in kunst, toch? De show wordt gepresenteerd door model Rebecca Romijn. Zin in meer Netflix-shows? Bekijk dan dit lijstje met nieuwe films en series die afgelopen week verschenen op de streamingdienst.

Adam Zkt. Eva VIPS

Nog een datingshow waarbij je elkaar meteen naakt ontmoet. Superorigineel! In dit datingsprogramma zien we bekende Nederlanders daten met twee onbekende singles. Ze leren elkaar kennen terwijl ze eten zoeken, een vuurtje maken en overnachten op een tropisch eiland. How romantic?!

 

Naked and Afraid

In Naked and Afraid moeten de kandidaten survivallen, maar dan naakt. Dit brengt ons terug naar primitievere tijden. Like, come on: rennen door de jungle, naakt, proberen te survivallen… werkelijk tv gold. Op YouTube zijn er volledige afleveringen te zien.

Naked Office

Heb jij een hekel aan je kantoorbaan? Geloof ons: het kan erger. In 2009 was er namelijk een schandalige tv-show genaamd Naked Office. Het concept van de show was, zoals de titel al duidelijk maakt, naakt zijn op kantoor. Business psycholoog David Taylor had namelijk een theorie dat “naakte vrijdag” het moreel van de werknemers zou stimuleren… like WTF?! Het lijkt ons niet zo slim om dit op het werk te doen, vanwege #MeToo en alle ophef. In Nederland moeten ook alle naaktscènes zorgvuldiger worden.

Buying Naked

Ondertussen in Amerika: Buying Naked. God knows hoe ze het verzinnen, maar het bestaat toch echt. In deze show proberen makelaars de perfecte huizen te vinden voor nudisten. Want ook zij hebben behoefte aan een lekker stekkie!

Dating Naked

We zijn eindelijk aangekomen bij de laatste tv-show! Thank god, want er leek even geen einde aan te komen. In Dating Naked moeten de kandidaten naakt daten. Niet al te bijzonder meer, na alle andere programma’s. Ook hier kan je volledige afleveringen van zien op YouTube. You’re welcome.