Ben je dol op films als 2012, The Day Ater Tomorrow, I Am Legend en 28 Days Later? Dan word jij héél blij van de kersverse trailer van How It Ends, een Netflix-film met Divergent-hoofdrolspeler Theo James en Oscarwinnaar Forest Whitaker, die al héél snel op de streamingsdienst verschijnt.

Article continues after the ad

Mysterieuze ramp

In het nieuwste Netflix-project veroorzaakt een mysterieuze apocalyps het verspreiden van verkeerde informatie en een heleboel geweld. Er is geen stroom, er zijn geen regels en er is geen keuze meer. Theo speelt de schoonzoon van Forest, met wie hij en zijn vrouw in het dagelijks leven nauwelijks contact hebben. Als ze elkaar tegenkomen en Theo's zwangere vrouw aan de andere kant van de VS blijkt te zitten, besluiten ze samen de ontstane chaos en paniek in het gebroken land te trotseren om haar leven te redden. 

Bekende koppen

Naast Whitaker en James bestaat de cast van How It Ends uit Kat Graham (The Vampire Diaries), Kerry Bishé (Argo), Mark O’Brien (Arrival), Nicole Ari Parker (Almost Christmas) en Grace Dove (The Revenant). De raadselachtige rampenfilm is geregisseerd door David M. Rosenthal (A Single Shot) en is vanaf 13 juli te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van How It Ends in bovenstaande video en bewonder de veelbelovende poster hieronder: