The Masked Singer, België

Het programma The Masked Singer is niet alleen in ons eigen land een enorme hit. In België ging vorige week het eerste seizoen van start. Nu blijkt dat daar ook weleens een hele bekende deelnemer in één van de pakken kan zitten.

Article continues after the ad

Waar wij Gerard, Loretta, Buddy en en Carlo hebben, is hun panel van bekende Vlamingen voorzien van Jens Dendoncker, Julie van den Steen, Karen Damen en een gastjurylid. Nu zeggen die eerste namen je misschien niets, maar het draait dan ook om Karen. 

Verbazing alom

De Zeemeermin deed gisteren haar intrede in de Vlaamse editie van The Masked Singer. "Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor The Masked Singer kom ik met plezier boven water", lichtte ze voor haar optreden een tipje van de sluier op. Dat kunnen er nog altijd heel veel zijn, maar Karen hoort het bijna direct. "Weet je wie dat is?" reageert ze met open mond. "Dat is Kathleen! Die stem herken ik uit duizenden." En dat zou zomaar eens kunnen: Kathleen heeft zich namelijk de afgelopen jaren 'schuil' gehouden in Zuid-Afrika!

Goud waard

Het is natuurlijk nog even af te wachten of het oud-K3'tje inderdaad in het Zeemeermin-pak zit (net als haar opvolger vorig jaar meedeed bij ons). Maar de reactie van Karen is al wel goud waard. Bekijk hieronder het volledige optreden van het jeugdidool uit Nederland en België.