Eva van de Wijdeven, Mannentester

Alsof het buiten nog niet heet genoeg is, brengt Videoland ook wat hitte naar de streamingdienst. Vanaf volgende maand is namelijk de verleidelijke reeks Mannentester te zien. 

Article continues after the ad

De serie is niet nieuw, maar werd exclusief uitgezonden via KPN. Daar komt vanaf 27 juli verandering in, want vanaf die datum is Mannentester bij Videoland te zien. 

Vol verleidingen

In deze van oorsprong KPN-reeks speelt Eva van de Wijdeven een femme fatale die zich laat inhuren door vrouwen om hun geliefden op de proef te stellen. Het is aan haar om te ontdekken of de mannen de verleiding aan kunnen of als een blok voor de charmes van deze verleidster vallen.

Heleen van Royen

De serie is gebaseerd op een boek van Heleen van Royen en dat was een primeur. Er werd namelijk niet eerder een serie gemaakt van één van haar boeken. "Het is voor het eerst dat een van mijn romans wordt bewerkt tot een tv-serie en uiteraard maakt dat me trots en blij", vertelde ze eerder al. "Ik ben zeer nauw betrokken geweest bij de bewerking, ook dat is uniek. Het was een feest om nieuwe avonturen voor Victoria te mogen bedenken. Ze is een van mijn favoriete personages: keihard, superslim en meedogenloos."

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer.

De tiendelige reeks Mannentester staat vanaf 27 juli op Videoland. Kijk je meer uit naar een andere titel? In juli verschijnen o.a. ook de Australische reeks van Married at First Sight en alle seizoenen van Dokter Deen.