framing britney spears

De documentaire Framing Britney Spears komt aankomende maandag op NET5. Een specifiek fragment uit een interview van Ivo Niehe heeft de docu gehaald en gaat nu de hele wereld over.

Framing Britney Spears laat zien hoe het tieneridool aan de top kwam te staan van de muziekindustrie. Ook wordt er getoond hoe de media met haar omgingen en dat was lang niet altijd positief. Daarop volgde in 2007 de zenuwinzinking van Britney en nu lijkt haar leven te zijn overgenomen door haar vader.

Ivo Niehe in de docu

Ook presentator van eigen bodem, Ivo Niehe, heeft de documentaire weten te halen. Een fragment van zo’n 22 jaar geleden waar hij naar de borsten van Britney Spears vroeg doet veel stof opwaaien. Ze was destijds 17 jaar en veel mensen vinden dit niet kunnen.

Article continues after the ad

 

‘Het is gewoon onfatsoen’

Ivo Niehe reageerde en vond dat de makers van de docu gewoon te weinig context hebben gegeven. Het was volgens hem allemaal ironisch bedoeld. William Rutten, die het interview bijwoonde, vindt het onzin. Ook Gerard Spong ging bij Jinek los over het fragment: "Het is helemaal geen ironie. Het is gewoon onfatsoen. Gewoon één brok onfatsoen. Meer niet."

Framing Britney Spears is 15 februari om 20.30 uur te zien op Net5.