Wie is de Mol? WIDM logo

Niet. Te. Geloven… Het is alweer bijna 2020! Het enige voordeel van die voorbij snellende tijd is dat er ook bijna weer een aantal nieuwe tv-programma’s van start gaan. En het tv-seizoen 2020 ziet er tot dusver best lekker uit! Als voorproefje zetten we vast 8 tv-shows op een rijtje waar wij enorm naar uitkijken.

1. Wie is de Mol?

Vaste prik: een nieuw jaar, een nieuwe reeks Wie is de Mol?. Ondanks dat het programma alweer een flink aantal jaar meedraait, gaat het ons nog lang niet vervelen! Sterker nog: sinds de kandidaten bekend zijn gemaakt, strepen wij de dagen alweer af. Wie is de Mol? 2020 is vanaf 11 januari elke zaterdag te zien op NPO 1.

2. Floortje Terug Naar Het Einde van de Wereld

Hoera, ook Floortje Dessing keert in 2020 terug op tv! In een nieuw seizoen van Floortje Terug Naar Het Einde van de Wereld gaat de presentatrice op bezoek bij mensen die ze de afgelopen jaren bezocht. Wonen ze nog aan het einde van de wereld? Floortje Terug Naar Het Einde van de Wereld is in het voorjaar van 2020 te zien.

Floortje Dessing

Article continues after the ad

3. Married at First Sight

We vertelden jullie eergisteren al dat we zelfs dubbel zin hebben in het nieuwe seizoen van Married at First Sight! Dat komt omdat er in 2020 maar liefst twee afleveringen per week uitgezonden worden. Ook zijn we natuurlijk benieuwd hoe kersverse presentator Carlo Boszhard het er vanaf gaat brengen. MAFS 2020 is vanaf 7 januari 2020 te zien op RTL 4.

4. De Bauers in Argentinië

In 2020 reizen Frans Bauer en zijn onmisbare wederhelft Mariska af naar Argentinië voor De Bauers in Argentinië. Eerder bezocht het echtpaar de Verenigde Staten en China. Deze series vonden we zo geslaagd, dat we nu alweer enorm uitkijken naar het nieuwe reisprogramma van Frans Bauer! Ook zijn we benieuwd naar de impact van de overstap naar RTL op het reisprogramma.

Frans Bauer Mariska

5. De 12 van Schouwendam

Vorig jaar scoorde RTL 4 een hit met De 12 van Oldenheim. Inmiddels is ook het tweede hoofdstuk in de reeks verschenen: De 12 van Schouwendam. Het 'probleem' was echter dat je deze serie alleen op Videoland kon zien… In 2020 komt daar verandering in! De 12 van Schouwendam is begin van het komende jaar namelijk gewoon te zien op RTL4.

6. ADHDennis

Ook op SBS6 zijn in 2020 een aantal nieuwe tv-programma’s te bewonderen, zoals ADHDennis. In dit programma duikt voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening in de wereld van ADHD. Hij heeft zich nooit laten diagnosticeren, maar is nu toch wel benieuwd of zijn onrust voortkomt uit ADHD. ADHDennis is vanaf dinsdag 7 januari te zien bij SBS6.

7. De Scheetjes

In navolging van het enorm succes van Chateau Meiland komt SBS6 in 2020 met een tweede spin-off van Ik Vertrek. In dit programma draait het om Hans en Karin, die samen bekendstaan als de Scheetjes. In het zesdelige tv-programma De Scheetjes: bouwen op Bonaire is te zien hoe zij hun minigolfbaan proberen uit te breiden met een resort en een zwembad.

8. Five Days Inside

Op onze nummer 8 in dit lijstje met tv-programma’s waar we naar uit kijken, vinden we een oude bekende: Five Days Inside. Ditmaal laat echter niet Beau van Erven Dorens zichzelf opsluiten in allerlei zorginstellingen, maar nemen drie presentatrices het stokje van hem over. Vanaf 14 januari zien we hoe Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger het ervan af brengen!